Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jana F
Tak to by asi letěl i křeček i já
ten by nadával že se nevyspí
stačilo když jsem navrhla papouška nebo něco menšího ![]()
Peněženku… a kdyby se mu něco nelíbilo a chtěl to reklamovat, jako to od Ježíška, tak bych mu darovala příště i nějakou knihu o dobrém chování ![]()
Případně bonbonieru a ať si s ní udělá, co chce, třeba ji vyhodí do koše, ale snad to neudělá před maminkou…
@Regina Hero
Ne, tak on například tu reklamamci podal slušným způsobem, na tom on si zase zakládá
. Jen já mu např na Vánoce dala nádhernou čepici a rukavice a… když šel ven tak bez a věci budou asi už napořád ležet ve skříni
proto bych právě ráda něco, co využije ![]()
Já měl vždycky radost z ručně vyrobenýho přáníčka s fotkou a slůvky miluji Tě navždy a forever a jsi moje květinka na které já beruška spočinu v bezpečí a tak. No teď se sice naše vztahy trochu změnily, obdarovává mě trestními oznámeními, ale tenkrát to bylo krásné a takové romantické. Pořád je mám schovaná.
@Táta Pavel
Já pro přítele napsala během dvou leet knihu básní… bohužel zrovna on není ten tip, co by to uměl ocenit. Snaží se udělat, že mu to udělalo radost, ale… možná jsem jen čekala trochu víc za takovou práci
. Ale takový přáníčka mu dávám každý rok
. Jen mě mrzí, že on mě vdy obdaruje něčím… co má třeba finančně velkou hodnotu, ale že by mi poskytl něco, co by mě zahřálo u srdíčka, to bohužel ne
. On bere tak, že má peníze a nejdražší musí být nejlepší a když mu dám najevo že ne, tak…tak to nechce pochopit ![]()
A co nějaký dárkový koš ze zdravého jídla, když se snaží se hlídat? Jíst přece musí ![]()
A čo presne chcel, čo si mu už kúpila Ty, ak to nie je tajné? (pardon ak sa to tu už píše, čítala som len prvých pár komentárov), ak je to totiž niečo, čo by mu mohla dať tvoja mamka, tak by si jej to mohla prenechať a od Teba by mohol dostať (ak to ešte nemáte) spoločný fotoalbum
Ja som svojmu kúpila taký pekný album na fotky a doma som si normálne vytlačila do neho fotky (ak nemáš tlačiareň, tak zájdi do mesta, nestojí to veľa). Myslím, že je to dobrý darček ako na narodeniny tak na výročie. ![]()
Jelikož hlavní dárek dostane od Tebe, předpokládám - že to bude dárek č. 1, tak bych si tím moc hlavu nelámala.
Co třeba nějaká luxusní kvalitní bonboniéra, káva, čaj - sada čaje, nebo třeba kvalitní rámeček na nějakou pěknou fotku, snad nějakou drobnost do auta, k počítači, k mobilu, foťáku…
Já teda nevím a nic mi do toho není. Celé jsem to tady přečtl a mám pocit, že se k sobě ale vůbec nehodíte. Tak to je můj návrh. Určitě by byl překvapený. Promiň