Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jdeme v srpnu na svatbu a chtěli bychom dát 3000 kč. Je mi ale blbé je dávat jen tak v obálce a ráda bych je darovala nějak vtipně. Nenapadá vás něco?
Nemají děti? Dávali jsme peníze v kufru autíčka. Nebo jsem udělala kořenky, do jedný kondomy a nápis milujte se, do další brufen a náplasti a nápis buďte zdraví, do další peníze- užívejte si a pod.
Nebo jako koláž za sklem
Nebo pořádit truhličku, peníze rozměnit na dvacky, desetikoruny a nasypat do truhly s čokoládovýma mincema
Ahoj, v srpnu jdeme na svatbu a budem taky dávat peníze. Rozměnim je na stovky a nechám udělat krásnou „peněžní kytku“
Viděla jsem udělanou kytici a místo růží tam byly stovky, dvoustovky a pětistovky vypadalo to moc hezky.
@luckyhorse píše:
Jdeme v srpnu na svatbu a chtěli bychom dát 3000 kč. Je mi ale blbé je dávat jen tak v obálce a ráda bych je darovala nějak vtipně. Nenapadá vás něco?
do fotoalba, udělat kytku, jednotlivý bankovky nějak zajímavě poskládat a nechat zasklít, rozměnit na drobáky (dvacky, padesátky) a do nějaký truhličky…
@kocunka píše:
do fotoalba, udělat kytku, jednotlivý bankovky nějak zajímavě poskládat a nechat zasklít, rozměnit na drobáky (dvacky, padesátky) a do nějaký truhličky…
koukám, že než jsem se rozhoupala, kupa toho tady padla, tak se omlouvám
![]()
Ahojky,
truhla se zlaťáky, 2 pokladničky prasátek + travička a cedulka ať se mají jak prasátka v žitě, bomboniéra (místo bombónů korunky), injekční stříkačka (zarámečkovat jako finanční injekci), případně zarámovat samotné bankovky ;o)
někde jsem měla foto bomboniéry zkusím pohledat ;o)
Kámoška dostala z toaletáku se svatebnimi motivy udelanej dort a uvnitr schovany prachy, vypadalo to skvele, akorat doporucuju to novomanzelum rict, ze je tam prekvapko, kamoska na to prisla az po tydnu ![]()
Jéééé, ta musela mít radost. Takový překvápko bych taky chtěla.
@luckyhorse My jsme na svatbě dostali bonboniéru. Polovina bonbonů byla vyndaná a místo nich byly balíčky padesátikorun (v jednom balíčku 4 padesátikoruny zabalené v organze), dohromady 2.000Kč. Bylo to originální a vypadalo to super ![]()
Kamarádovi jsme darovali oslíka (plyšák) a kalhoty měl plné mincí… oslíčku otřes se ![]()
Já to teď zrovna chystám, jdu taky na svatbu. Koupila jsem silikonovou formu na bábovku, tam naliju sádru a naházím tam hodně kovových mincí a taky do skla uzavžené bankovky a až zatuhne, natřu bábovku nazlato
Tak ať si zakutají
Mají společně už i malý děti, tak to bude zábava pro celou rodinu.
Někde jsem slyšela o něčem podobném, tohle je moje verze, ta zlatá bábovka ![]()
Ahoj. Bráchovi jsme dali fotokalendář, akorát místo fotek jsem nalepila bankovky nebo mince (lepila jsem „žvýkačkou“). Takže to byl dárek 2v1 - když odlepili peníze, mohli si pak vyrobit vlastní kalendář. Akorát teda sehnat v červenci (brácha se ženil v srpnu) kalendář na další rok byl celkem oříšek.
Tak my jsme dostali jako svatební dar košík ořechů a louskáčky na ořechy. Byly v nich ukryté bankovky se dvěma a více nulami
Sestřenka si dala práci, ale bylo to naprosto originální a úžasné. To louskání ořechů a napětí, z kolika oříšků nakonec vylovíme penízky a kolik bylo super ![]()
My dostali jako svatební dar bankovky přivázané na provázkách zevnitř deštníku.