Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chtěla bych poradit
Moje sestra pracuje jako učitelka na gymplu ( má třídu 15 letých žáků),a s koncem roku nastupuje na mateřskou. Chtěla by žákům koupit něco malého na památku (max do 30,– pro žáka)Poradíte? V minulých letech dávala ke konci roku pastelky, propisky, takové čokoládové berušky,..Děkuji za Vaše nápady a přeji hezké slunečné odpoledne ![]()
Určitě je ve vašem okolí firma, co se zabývá výrobou reklamních předmětů. Tak třeba propiska s přezdívkou učitelky (pokud teda nějakou má…) by možná docela ušla… Nebo placka na klopu nebo něco podobného.
Většinou se tyto reklamní dárky dají pořídit do dvacetikoruny za kus…
Já studentům kupovala lampiony štěstí. Pak jsme je společně vypouštěli. Bylo to moc hezké. ![]()
Náš třídní jednou koupil DOMINO a každému z nás dal jednu kostičku s tím, že každá sama o sobě neznamená nic, ale když se spojí dohromady, vznikne z toho úžasná věc. Taková jakože symbolika, přitom taková blbost.
Ale je to už víc jak 15 let a pořád si to pamatuju. Byl to super dárek.
Já jsem se takhle loučila loni se svými 13-letými žáčky. Udělali jsme si fotky - různé skupinky, bláznivé na prolejzačkách a tak a každý ode mě pak dostal fotky. Myslím, že je to potěšilo.
Náš třídní nám k maturitě dal každému keramické prasátko pro štěstí s rokem maturity…