Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všechny holky ![]()
moc vás prosím o radu. O víkendu bude slavit přítel narozky a já pro něj už sice dárek mám, mluvil o něm už hodně dlouho, tak jsem mu ho pořídila, ale moje mamka má problém, co mu sehnat a chce poradit po mně, ať zjistím, co by si přál
. Jenomže problém je v tom, že on nic nechce, konkrétně by chtěl jen to, co jsem mu už koupila. Mě jako tak nic nenapadá, protože co potřebuje koupíme průběžně. Jeho veliký zájem je tenis, jak hra tak vše okolo. Má doma asi 5 různých setů (oblečení( na hraní, takže to v úvahu nepřipadá, rakety má dvě a navíc to já nemůžu vybrat, potítka nepoužívá, omotávek a vibrastopů má dost, jediné, co by potřeboval je nová batoh, ale tak drahý dárek mamka nechce. Jinak akorát sedí doma u počítače, protože pracuje z domova a většinou musí pracovat třeba 8 - 12 hodin přes den. Dál chodí do posilovny, ale tam taky vše co potřebuje má. Do kanceláře mě nic nenapadá, protože jediný co potřebuje je kalendář a propisku, nic víc
. Nenapadá prosím některou, co pořídit „nenáročnýmu“ chlapovi
? moc děkuju ![]()
Predplatne na casopis?
Vonavka?
Kosmetika?
Nejake dobroty? (salamovy dort, kytice)
Dobra lahvinka
Spolecenska hra
@pannda
Jako asi by nepohrdla, ale má toho právě kotel, snad víc, než trenek
, tak právě aby to využil ![]()
@Halep U nás je to taky tak, mama kolikrát neví, co příteli dát, takže dostal flašku a byl spokojený. Já myslím, že extra dary, zvlášt velkých hodnoot, nejsou potřeba. Nebo peníze, at si koupí, co potřebuje.
@Barca12345 Predplatne na casopis? Ho bohužel četba moc nebere, co chce přečte na internetu, to že má časopis své kouzlo se mi nepodařilo mu vysvětlit
Vonavka? voňavek má snad ještě víc než já, ale tím, že pracuje doma se moc nevoní a zbytečně mu to stojí v koupelně
Kosmetika? sadu na holení už daruje babička
Nejake dobroty? (salamovy dort, kytice) tím, že celé dny sedí se v jídle strašně zdržuje, jí zdravě a nedá si se mnou ani zmrzlinu, chips, salám
Dobra lahvinka má nejlepšího přítele z Chile, který nás pravidelně obdarovává vínem, vlastní obchod. nic jiného přítel nepije - ani to víno moc ne Spolecenska hra těch ode mě dostal už hafo, ale… není čas hrát
Mám to s ním těžké, ale určitě děkuji za rady ![]()
Lístky do divadla, poukaz na večeři, víkend někde…nějakou knížku… ![]()
@pannda
On právě alkohol vůbec nepije, jinak by mu mamka tu flašku dala
. On si dá tak maximálně pivo a to buď po makrele nebo po steaku nebo vijímečně víno, ale toho máme doma skoro jak ve sklípku ![]()
@sterezie
kdyby si viděla, kolikrát já už prosila, ať jdem do divadla - nechce se mu
, poukazy na večeři jsme nedávno dávali právě mamce - říká, že chce se nechce opakovat
, na víkend nikam nemůžeme, protože musí pracovat každej den a plán na víkend se dozví až v pátek v průběhu dne, takže těžko tak něco plánovat a dovolenou už vybral na dovolenou na 16 dní a na vánoce a přes víkendy si v práci dovču brát nemůžou
a knížky ho baví jen o tenise a ty už má všechny, co šly
![]()
@Halep
tak lístky na koncert nebo do kina
ale když ty lístky do divadla dostane, tak bude muset jít ![]()
@Halep píše:
@pannda
Jako asi by nepohrdla, ale má toho právě kotel, snad víc, než trenek, tak právě aby to využil
Tak ty trenýrky? ![]()
@Anonymka sisi
jóó kdyby si věděla jaký on má požadavky
snad ještě větší než já na spodní prádlo
reklamoval i ježíškovi ![]()
@sterezie
to by musel, ale např. ten koncert nebo divadlo - těžko vybrat termín skrz tu práci
![]()