Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je to neuvěřitelné,ale právě jsem porodila svého syna…přesně před 15ti lety.Je to zvláštní,mít už takhle velké,skoro dospělé dítě.Omlouvám se,ale musela jsem se se svým pocitem svěřit.Je mi z toho tak nějak úzko,už to není ten malý chlapeček,co se chodil pomazlit ![]()
chceš utěšit? já začínám takové pocity mít už teď a to mu budou „teprve“ 4
najednou si začínám uvědomovat, že to prostě nějak letí, že už začíná být čím dál víc samostatný a čím dál míň mě potřebuje-na jednu stranu je to osvobozující, ale na druhou je to člověku i líto
tak si udělejte krásnou oslavu ![]()
ja mam taky takove pocity a to je dceri skoro 9let,kolikrat na ni koukam a rikam si jak rychle vsechno uteklo .Krasnou oslavu ![]()
Děkuji,tohle jsem asi potřebovala,slyšet,číst,že nejsem jen já ta „prdlá“máma,co oplakává narozeniny dítěte
Letí ten čas šíleně,ještě že mám ještě mou malou,té bude příští měsíc rok a ta se zatím mazlí
Díky maminky! ![]()
Mému synovi bylo ve čtvtek 17, a to víš že to se mnou cloumá, je to neuvěřitelný jak rychle to letí, za rok z něj bude dospělák
jo a brečím při každých narozeninách ![]()
synovi bylo v srpnu 17, dceři v červnu 11 a nejmladšímu koncem srpna 6 měsíců…mám pocit, že u starších obrečím každý rok a u nejmladšího pomalu každý týden
letí to strašně rychle a já už teď se děsím toho, kdy syn přijde a řekne „mami, chtěl bych bydlet sám“
![]()
Škurpice píše:
synovi bylo v srpnu 17, dceři v červnu 11 a nejmladšímu koncem srpna 6 měsíců…mám pocit, že u starších obrečím každý rok a u nejmladšího pomalu každý týdenletí to strašně rychle a já už teď se děsím toho, kdy syn přijde a řekne „mami, chtěl bych bydlet sám“
![]()
tak můj když je vytočenej, tak prohlašuje, že už se těší až mu bude 18 a odstěhuje se, bude bydlet sám, bude si dělat co chce, jíst co chce a bude se mít krásně ![]()
Hodaka píše:Škurpice píše:tak můj když je vytočenej, tak prohlašuje, že už se těší až mu bude 18 a odstěhuje se, bude bydlet sám, bude si dělat co chce, jíst co chce a bude se mít krásně
synovi bylo v srpnu 17, dceři v červnu 11 a nejmladšímu koncem srpna 6 měsíců…mám pocit, že u starších obrečím každý rok a u nejmladšího pomalu každý týdenletí to strašně rychle a já už teď se děsím toho, kdy syn přijde a řekne „mami, chtěl bych bydlet sám“
![]()
Nikdy jsem nechápala, proč je můj táta zjihlej se slzama v očích, když mi přeje k mým narozeninám.
A už to chápu!
A to bude syn slavit teprve 3.narozeniny - určitě si zase popláču. ![]()
Škurpice píše:![]()
já mám doma slušňáka…tuhle se ptal…jestli nám nebude vadit, když bude snámi bydlet do 25
…no uvidíme
Hodaka píše:Škurpice píše:tak můj když je vytočenej, tak prohlašuje, že už se těší až mu bude 18 a odstěhuje se, bude bydlet sám, bude si dělat co chce, jíst co chce a bude se mít krásně
![]()
Můj bratr měl od rodičů termín do 30.let.
A asi o 2 roky přetáhl… ![]()
Ahoj maminky,tak jsme doslavili,před chvílí všichni odešli a já mám mokré oči,ale syn byl nadšený z dárků a hlavně z dortu ![]()
To opravdu je,jsem z něj sama nadšená.Můj výtvor to ale není,to bych si netroufla,dělal to známý cukrář a nechala jsem mu udělat ještě malinký,aby jsme nekazili velký propíchnutím svíček ![]()
no dort je tedy opravdu luxusní…
super, že byl mladej nadšenej (i v patnácti
)…stejně to pořád budou naši malí kluci, že? ![]()