Narozeniny syna

2892
10.9.11 12:02

narozeniny syna

Je to neuvěřitelné,ale právě jsem porodila svého syna…přesně před 15ti lety.Je to zvláštní,mít už takhle velké,skoro dospělé dítě.Omlouvám se,ale musela jsem se se svým pocitem svěřit.Je mi z toho tak nějak úzko,už to není ten malý chlapeček,co se chodil pomazlit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
10.9.11 12:12

chceš utěšit? já začínám takové pocity mít už teď a to mu budou „teprve“ 4 :mrgreen: najednou si začínám uvědomovat, že to prostě nějak letí, že už začíná být čím dál víc samostatný a čím dál míň mě potřebuje-na jednu stranu je to osvobozující, ale na druhou je to člověku i líto :wink: tak si udělejte krásnou oslavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
10.9.11 12:15

ja mam taky takove pocity a to je dceri skoro 9let,kolikrat na ni koukam a rikam si jak rychle vsechno uteklo .Krasnou oslavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
10.9.11 12:25

Děkuji,tohle jsem asi potřebovala,slyšet,číst,že nejsem jen já ta „prdlá“máma,co oplakává narozeniny dítěte :lol: Letí ten čas šíleně,ještě že mám ještě mou malou,té bude příští měsíc rok a ta se zatím mazlí :srdce: Díky maminky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
10.9.11 12:48

Mému synovi bylo ve čtvtek 17, a to víš že to se mnou cloumá, je to neuvěřitelný jak rychle to letí, za rok z něj bude dospělák :zed: jo a brečím při každých narozeninách :wink:

• Citovat
  • Upravit
10120
10.9.11 13:06

synovi bylo v srpnu 17, dceři v červnu 11 a nejmladšímu koncem srpna 6 měsíců…mám pocit, že u starších obrečím každý rok a u nejmladšího pomalu každý týden :mrgreen: letí to strašně rychle a já už teď se děsím toho, kdy syn přijde a řekne „mami, chtěl bych bydlet sám“ 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
10.9.11 13:12
Škurpice píše:
synovi bylo v srpnu 17, dceři v červnu 11 a nejmladšímu koncem srpna 6 měsíců…mám pocit, že u starších obrečím každý rok a u nejmladšího pomalu každý týden :mrgreen: letí to strašně rychle a já už teď se děsím toho, kdy syn přijde a řekne „mami, chtěl bych bydlet sám“ 8-o :mrgreen:

tak můj když je vytočenej, tak prohlašuje, že už se těší až mu bude 18 a odstěhuje se, bude bydlet sám, bude si dělat co chce, jíst co chce a bude se mít krásně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1139
10.9.11 13:41

Já mám syna 19 let a dceru 7 měsíců :pankac: letí to jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
10.9.11 14:13
:mrgreen: :mrgreen: já mám doma slušňáka…tuhle se ptal…jestli nám nebude vadit, když bude snámi bydlet do 25 :mrgreen: …no uvidíme :mrgreen:
Hodaka píše:
Škurpice píše:
synovi bylo v srpnu 17, dceři v červnu 11 a nejmladšímu koncem srpna 6 měsíců…mám pocit, že u starších obrečím každý rok a u nejmladšího pomalu každý týden :mrgreen: letí to strašně rychle a já už teď se děsím toho, kdy syn přijde a řekne „mami, chtěl bych bydlet sám“ 8-o :mrgreen:
tak můj když je vytočenej, tak prohlašuje, že už se těší až mu bude 18 a odstěhuje se, bude bydlet sám, bude si dělat co chce, jíst co chce a bude se mít krásně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.9.11 14:40

Nikdy jsem nechápala, proč je můj táta zjihlej se slzama v očích, když mi přeje k mým narozeninám. 8-o A už to chápu! :mrgreen: A to bude syn slavit teprve 3.narozeniny - určitě si zase popláču. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.9.11 14:42
Škurpice píše: :mrgreen: :mrgreen: já mám doma slušňáka…tuhle se ptal…jestli nám nebude vadit, když bude snámi bydlet do 25 :mrgreen: …no uvidíme :mrgreen:
Hodaka píše:
Škurpice píše:
tak můj když je vytočenej, tak prohlašuje, že už se těší až mu bude 18 a odstěhuje se, bude bydlet sám, bude si dělat co chce, jíst co chce a bude se mít krásně :mrgreen:

Můj bratr měl od rodičů termín do 30.let. 8-) A asi o 2 roky přetáhl… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
10.9.11 22:04

Ahoj maminky,tak jsme doslavili,před chvílí všichni odešli a já mám mokré oči,ale syn byl nadšený z dárků a hlavně z dortu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
10.9.11 22:23

tedy dort je naprosto luxusni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
10.9.11 22:31

To opravdu je,jsem z něj sama nadšená.Můj výtvor to ale není,to bych si netroufla,dělal to známý cukrář a nechala jsem mu udělat ještě malinký,aby jsme nekazili velký propíchnutím svíček :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
11.9.11 08:38

no dort je tedy opravdu luxusní… :potlesk: :potlesk: :potlesk: super, že byl mladej nadšenej (i v patnácti :mrgreen: )…stejně to pořád budou naši malí kluci, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný