Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj
je září a tak začnu kupovat dárky, aby to pak nebyla najednou moc velká zátež. Co budete kupovat vy? já bych chtěla pro Kryse fén, ale všude jsou jen růžové
bertík asi dostane holící strojek nebo vrtačku, jednu už mají, ale je o ní boj
a dohromady klouzačku, mimino jen něco malého a k tomu autosedačku
tak dávejte tipy, co dětem koupit? ještě nevím co pro synovce 9let, měla jsem v plánu fotb. míč, ale jelikož s fotbalem přestal, tak vůbec nevím, jeho nic nebaví, takže nemám tucha co vybrat
Ahoj. Já už velkou část dárků mám (nejen pro děti)
.
Moc to nepřeháníme, páč každý rok je to stejný (po Štědrém dni abychom sháněli větší byt). Pro Marušku mám kostky (už jich doma několik máme a jsou super), Anežce stolní hru Hello Kitty (tenhle tip ale asi nevyužiješ, co?
).
Už jsem i rozeslala maily „ježíškům“, kde jsou dřevěné kostky, plastové míčky do stanu, koloodrážedlo (to dostane od našich), Daylong Kids, Duplo (hlavně teda díly ke kuličkodráze), slupovací barvy na sklo, omalovánky a knížka motanice - máme tuhle a Anežka chce další (jsou různé typy podle věku, takže třeba by bylo i něco pro 9tiletého
Jizvíková, v tom věku co máš staršího u nás myslím proběhlo odrážedlo, Lego duplo-benzinová stanice s autama, knížky s krtkem, nádraží k dřevěným kolejím…
10-letý bratranec teď dostal k narozeninám Lego (kategorie 7-12, 3 v 1: náklaďák, vrtuhlník, auto), traktor a k němu radlice (on je pošuk do traktorů, kombajnů atd. má toho úplnou sbírku).
Jinak myslím že mobilem, či hrou na playstation nepohrdne žádný kluk v předpubertálním i pubertálním věku… ![]()
Taky už se na to pomalu chystám…
Určitě budu kupovat duplo - oboum, pak staršímu nějaké hry,vláčky…no a tady končím a nevím..mají toho tolik,že fakt nevím..
Do toho má Maty pár dní před vánocema narozky,ale to dostane klávesy s židličkou . (už se fakt těším,až se budou ptát ostatní,co koupit
)
A Tobi v listopadu svátek…asi dostane xylofon od cotoons a batůžek..
Já už mám doma knížky. Zrovna koukám na mosty a depa k dřevěné vláčkodráze ty ještě nemáme. Ten roční dostane odrážedlo stejný jako má brácha aby se nehádali a staršímu zatím nevím jaký bude hlavní dárek.
no já ještě pořádně nevím, nějakou tu knížku dostanou oba a syn určitě dostane doplňkovou sadu k vláčkodráze a tetovací sadu s foukacími fixy. Pro Karolínku fakt nevím, doufám, že na něco přijdu ![]()
knížky už mám vybrané, duplo asi ještě ne, to by dvojčata nezvládla, marně sháním nějaké pěkné nedřevěné kostky, jedny plastové sice mají, ale nedá se s nima nic stavět nedrží na sobě
a dřevěnýma by se mi utloukli
dvojčata mají narozeniny na Tři krále, takže taky zábava, manžel je na Valentýna a nejmladší na MDŽ
jizvíková píše:
knížky už mám vybrané, duplo asi ještě ne, to by dvojčata nezvládla, marně sháním nějaké pěkné nedřevěné kostky, jedny plastové sice mají, ale nedá se s nima nic stavět nedrží na soběa dřevěnýma by se mi utloukli
Já bych Duplo doporučovala. Když tam budou autíčka, panáčci nebo zvířátka, tak si s tím vyhrají už teď a kostky jako takové je chytnou hned vzápětí (Mája už „staví“, ale začínala u panáčků). Duplo u nás jasně vede a když se někdo zeptá, co má koupit, říkáme Duplo jakékoliv a v jakémkoliv množství (něco už máme i 2× a rozhodně to nevadí).
Zrovna dneska mladší říkal, že chce od Ježíška Pokémony - koukal na reklamu
No a Zuzka hned, že chce třpytivý petshopáky - následovalo. Takže ti mají vystaráno. Starší ještě nevím. Anča bude chtít něco na sebe asi. Ale největší dárek bude nový dům, pokud ho stihnou dodělat v termínu do vánoc ![]()
Jinak ten devítiletý - našemu Čendovi je osm a ocenil třeba vypalovačku do dřeva nebo hromadu odřezků na stloukání.
Ty foukací fixy to je dobrej nápad ,děkuju za inspiraci,taky pořídím:))
Jizvikova, a co vláčkodráhu?
Malej ji má, koleje ho tedy zatím moc neberou, ale se samotnýma vláčkama si vyhraje dost.
Já budu kupovat malou motorovou pilu http://eshop.raledo.cz/…-pila-stihl/ a pak jsem nakoupila v levných knihách pár skládanek.
Mám trochu zálusk na garáže, něco takového http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale to asi nechám na narozeniny v březnu nebo příští rok
Nějaké věci už mám tak 2 měsíce koupené, většinou oblečení ve slevách. Pak mám lego, trojboké pastelky, omalovánky, knížky. Ještě mu koupím tu Ikeáckou tabuli na kreslení a nějaké hračky. Kupuju to postupně, abych zase 14 před Vánoci neplašila, že nic nemám ![]()