Co koupíte dětem k Vánocům?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
9.9.11 14:58

Co koupíte dětem k Vánocům?

ahoj
je září a tak začnu kupovat dárky, aby to pak nebyla najednou moc velká zátež. Co budete kupovat vy? já bych chtěla pro Kryse fén, ale všude jsou jen růžové :( bertík asi dostane holící strojek nebo vrtačku, jednu už mají, ale je o ní boj :) a dohromady klouzačku, mimino jen něco malého a k tomu autosedačku :) tak dávejte tipy, co dětem koupit? ještě nevím co pro synovce 9let, měla jsem v plánu fotb. míč, ale jelikož s fotbalem přestal, tak vůbec nevím, jeho nic nebaví, takže nemám tucha co vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
9.9.11 15:16

Ahoj. Já už velkou část dárků mám (nejen pro děti) :-P .

Moc to nepřeháníme, páč každý rok je to stejný (po Štědrém dni abychom sháněli větší byt). Pro Marušku mám kostky (už jich doma několik máme a jsou super), Anežce stolní hru Hello Kitty (tenhle tip ale asi nevyužiješ, co? :lol: ).

Už jsem i rozeslala maily „ježíškům“, kde jsou dřevěné kostky, plastové míčky do stanu, koloodrážedlo (to dostane od našich), Daylong Kids, Duplo (hlavně teda díly ke kuličkodráze), slupovací barvy na sklo, omalovánky a knížka motanice - máme tuhle a Anežka chce další (jsou různé typy podle věku, takže třeba by bylo i něco pro 9tiletého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.9.11 15:22

Jizvíková, v tom věku co máš staršího u nás myslím proběhlo odrážedlo, Lego duplo-benzinová stanice s autama, knížky s krtkem, nádraží k dřevěným kolejím…

10-letý bratranec teď dostal k narozeninám Lego (kategorie 7-12, 3 v 1: náklaďák, vrtuhlník, auto), traktor a k němu radlice (on je pošuk do traktorů, kombajnů atd. má toho úplnou sbírku).

Jinak myslím že mobilem, či hrou na playstation nepohrdne žádný kluk v předpubertálním i pubertálním věku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
9.9.11 15:46

Taky už se na to pomalu chystám…

Určitě budu kupovat duplo - oboum, pak staršímu nějaké hry,vláčky…no a tady končím a nevím..mají toho tolik,že fakt nevím..

Do toho má Maty pár dní před vánocema narozky,ale to dostane klávesy s židličkou . (už se fakt těším,až se budou ptát ostatní,co koupit :mrgreen: )
A Tobi v listopadu svátek…asi dostane xylofon od cotoons a batůžek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
9.9.11 15:47

Já už mám doma knížky. Zrovna koukám na mosty a depa k dřevěné vláčkodráze ty ještě nemáme. Ten roční dostane odrážedlo stejný jako má brácha aby se nehádali a staršímu zatím nevím jaký bude hlavní dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
9.9.11 15:53

no já ještě pořádně nevím, nějakou tu knížku dostanou oba a syn určitě dostane doplňkovou sadu k vláčkodráze a tetovací sadu s foukacími fixy. Pro Karolínku fakt nevím, doufám, že na něco přijdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.11 15:57

knížky už mám vybrané, duplo asi ještě ne, to by dvojčata nezvládla, marně sháním nějaké pěkné nedřevěné kostky, jedny plastové sice mají, ale nedá se s nima nic stavět nedrží na sobě :( a dřevěnýma by se mi utloukli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.11 16:00

dvojčata mají narozeniny na Tři krále, takže taky zábava, manžel je na Valentýna a nejmladší na MDŽ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.9.11 16:08
jizvíková píše:
knížky už mám vybrané, duplo asi ještě ne, to by dvojčata nezvládla, marně sháním nějaké pěkné nedřevěné kostky, jedny plastové sice mají, ale nedá se s nima nic stavět nedrží na sobě :( a dřevěnýma by se mi utloukli

Já bych Duplo doporučovala. Když tam budou autíčka, panáčci nebo zvířátka, tak si s tím vyhrají už teď a kostky jako takové je chytnou hned vzápětí (Mája už „staví“, ale začínala u panáčků). Duplo u nás jasně vede a když se někdo zeptá, co má koupit, říkáme Duplo jakékoliv a v jakémkoliv množství (něco už máme i 2× a rozhodně to nevadí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.11 16:13

oni jen jezdi autama, zviratka ani panacci je nezajimaji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
9.9.11 16:13

Zrovna dneska mladší říkal, že chce od Ježíška Pokémony - koukal na reklamu :roll: No a Zuzka hned, že chce třpytivý petshopáky - následovalo. Takže ti mají vystaráno. Starší ještě nevím. Anča bude chtít něco na sebe asi. Ale největší dárek bude nový dům, pokud ho stihnou dodělat v termínu do vánoc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
9.9.11 16:14

Jinak ten devítiletý - našemu Čendovi je osm a ocenil třeba vypalovačku do dřeva nebo hromadu odřezků na stloukání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
9.9.11 16:49

Ty foukací fixy to je dobrej nápad ,děkuju za inspiraci,taky pořídím:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.9.11 16:52

Jizvikova, a co vláčkodráhu? :think: Malej ji má, koleje ho tedy zatím moc neberou, ale se samotnýma vláčkama si vyhraje dost.
Já budu kupovat malou motorovou pilu http://eshop.raledo.cz/…-pila-stihl/ a pak jsem nakoupila v levných knihách pár skládanek.
Mám trochu zálusk na garáže, něco takového http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale to asi nechám na narozeniny v březnu nebo příští rok

• Citovat
  • Upravit
50124
9.9.11 17:39

Nějaké věci už mám tak 2 měsíce koupené, většinou oblečení ve slevách. Pak mám lego, trojboké pastelky, omalovánky, knížky. Ještě mu koupím tu Ikeáckou tabuli na kreslení a nějaké hračky. Kupuju to postupně, abych zase 14 před Vánoci neplašila, že nic nemám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný