Co koupíte dětem k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14047
9.9.11 17:39

vláčkodráhu dostali vloni od svagrove, zatim je to nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
9.9.11 17:44
jizvíková píše:
vláčkodráhu dostali vloni od svagrove, zatim je to nebere

Jak máš staré děti? My kupovali malému první duplo ve 14 měsících. Ted je mu 18 měs. a krásně si s tím vyhraje. K Vánocům pro něj máme velkou krabici dalších kostiček a panáčků. To první Duplo je určeno pro děti od 1,5 roku, ale někdo si s tím hraje i dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.9.11 18:13

Mufice, to záleží na dítěti, třeba našeho neberou stavebnice žádné a to je mu 2,5 :roll:

• Citovat
  • Upravit
50166
9.9.11 18:48
madi píše:
Mufice, to záleží na dítěti, třeba našeho neberou stavebnice žádné a to je mu 2,5 :roll:

Tak to máš recht, některé děti to asi fakt nebere nebo až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
9.9.11 19:46

ahoj už jsem chtěla zoložit stejný téma,taky nevím co malýmu koupit ..ve středu měl narozeniny a dostal -houpacího pejska,odrážedlo kolouška,knížky na čtení, takovou hrací mrchu s klávesama, dřevěnou zatloukačku…to teda od všech členů rodiny ( babičky ,strejdové tetičky)
a už jsem dostala úkol přemýšlet co na vánoce :roll:
malýmu bude na vánoce necelých 15 měsíců ..zatím mě napadlo duplo,dřevěný kostky, velký auto ( plastovej náklaďák)bazén s míčkama a klouzačka, možná nějaký velký skládací pucle :think: popřípadě zaplatit kurz plavání ( 10 hodin stojí 1000,možná už sánky nebo boby,ale já nevím jak veký děti máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.11 19:48

jestli mě opět nas..ou tak nic!!

• Citovat
  • Upravit
50166
9.9.11 19:49
Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
9.9.11 19:50
Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
9.9.11 19:57

u nás duplo taky moc nejede, ani u jednoho, možná až budou starší. Ten starší nejradši vláčky a sešity se samolepkama a cokoliv čím se dá šermovat a mlátit :lol:. A ta mladší má nejradši prohlížení encyklopedie zvířátek, jsou tam veliké fotky na celou stránku, takže to jedemem celý den. TAbuli, panenku, kočárek, skládačky, motorky, autíčka, garáže, nářadí, všechno máme, takže fakt to bude asi těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.9.11 20:34

Tak my budeme prckovi dokupovat nejakou sadu lego Duplo a jeste mam v planu koupit sadu modelin a vykrajovatka k tomu.Jo a jeste boby,jinak zatim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
9.9.11 20:38
Anonymní píše:

Tak s tim vyhrozuji kazdy rok a vzdy vymeknu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
9.9.11 22:41

Tak jestli máte dost místa a ještě nemáte, tak určitě bazének s balonky a tunel na prolézání a takové věci, když je neberou stavebnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.9.11 18:19

Na narozeniny jsme si přáli pro děti předplatné Sluníčka - já to nemusím kupovat a oni mají každý měsíc spoustu aktivit, které já nemusím vymáýšlet. :-) Ale u vás tak až za rok.
Duplo existuje i s auty. Máme 3 podvozky, jeden na auto a dva na lokomotivu s vagonkem. Jo a pak Béďu z Bořka Stavitele. Malej si s tím hrozně vyhrál a teď malá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.9.11 18:29

Nasadili jste mi brouka do hlavy. Tenhle rok asi nic moc, budu kupovat paruku za 14.000 se slevama za 12.000. takze uvidime co usetrim na vanoce. Ale pro dite to vidim na neco ze serie Mula nejspis jerab s kostkami,pyramidu,koralky, stavebni kostky?, urcite kocarek nebo odrazedlo,duplo mam domluvene od kamaradky dela primo v Legu:) panenku typu mimi a nejakou knizku nebo cd s pisnickama. A na barak pak detskou kuchynku to je paradni vec, chodime do MC a ona stoji vecne u ni a strasne ji bavi :D

Chlapovi nevim, asi jako kazdorocne par veci na sebe,kosmetiku,parfem mozna nejaky zazitek? pokud vyjdou penize.

A zbytku rodiny jako vzdy:)

Příspěvek upraven 10.09.11 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
10.9.11 18:31
kačka25 píše:
Anonymní píše:
Tak s tim vyhrozuji kazdy rok a vzdy vymeknu! :mrgreen:

Já taky :mrgreen: ALe myslím ,že čert u nás o pár týdnů dříve opět zanechá varovný dopis :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný