Co koupíte dětem k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2271
26.10.15 13:47
@Pamča píše:
Maminky co budou mít Vaši chlapečcci na Vánoce skoro rok, co jim koupíte? MOc mě toho nenapadá :nevim:

Tak dcerce bude na Vánoce také skoro rok a mám pro ní odrážecí auto, je možné chvíli používat s vodící tyčí a pak, kolem 15 m to bude už jen odrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
26.10.15 13:48

Naše malá (5) si teď oblíbila Lego, takže koupím nějaké velké. Potom u nás každé Vánoce frčí spoustu knížek a chtěla by DVD s Mimoněma. Vždy samozřejmě oblečení. Normálně bych to nedělala, ale ona je hrozná hadrářka a hrozně ráda se fintí do sukýnek, takže ať má radost ;) S tím je spojené, že už dlouho žadoní o zrcadlo do svého pokojíčku. Vidí to u starší a chce to taky. No a jinak nevím, jelikož všechno má! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
26.10.15 13:55

@berusa.m to je pekne, ze se rada finti. Vzhledem k tvemu profil. obrazku bude asi po mamince, ne? :) a co nejake celenky, gumicky, detske sminky, nebo ruzne zdobitka ma vlasy, ktere jsou pro panenky a muze je dat I sobe. A co panenka „chodicka“, nebo treba kuchynka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
26.10.15 14:04

Už mám pro děti většinou nakoupeno, 2 kluci, o Vánocích budou mít 5,5 a 3 roky, mladší má ještě těsně před Vánoci narozky: veliké auto Bruder s autojeřábem, Kouzelné čtení s elektron. tužkou Albi, pistole Nerf, nějaké doplňky ke stavebnici Magformers, stan na hraní na doma, lávová lampa do pokojíčku, knížky, modelíny, mašinku na baterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
26.10.15 14:06
@Mikys píše:
@berusa.m to je pekne, ze se rada finti. Vzhledem k tvemu profil. obrazku bude asi po mamince, ne? :) a co nejake celenky, gumicky, detske sminky, nebo ruzne zdobitka ma vlasy, ktere jsou pro panenky a muze je dat I sobe. A co panenka „chodicka“, nebo treba kuchynka?

Asi něco podělila po mě, ale až taková fintilka nejsem :D Kuchyňku jsme koupili když měla 3 roky. To byl super dárek. S tou si strašně moc vyhrála. Už dlouho ji má v zahradním domečku a celé léto v ní vařila dobroty z písku a vody :) Dětské šminky, gumičky, sponečky…toho máme hromadu. Ale teď mě napadla taková ta česací panenka (vlastně jen hlava). Malá mě ráda češe a „maluje“, tak by mohla mít oběť co u toho nebude trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
26.10.15 14:07

To je dárků víc než dost!
Syn 3r: vláčkodráha, stan na hraní, od prarodičů dětské nářadí
Syn 10m: lampička co promítá hvězdičky, tahací hračka
Stejně jak znám naše, tak tam bude ještě spousta dalších maličkostí..

• Citovat
  • Upravit
29436
26.10.15 14:07
@Anonymní píše:
Ahoj, oživím diskuzi. Nevím, co koupit dětem k Vánocům… Holce je šest, půjde v září do školy, takže aktovka je jasná, pak nějaké knížky, společenskou hru… Ale co dál? Mám pocit, že je nic nebaví, pokud jsou doma, zevlují jen v obýváku se mnou a i když je pošlu si hrát, nejdou :-/
Klukovi jsou tři a půl, pro toho mám v plánu deštník, který vím, že chce, knížky, kuličkodráhu, stavebnici a dál taky nevím… nechci kupovat žádné zbytečnosti, které se tu pak budou akorát válet bez užitku… Ale zas jim nechci dát pod stromeček jen tři dárky..
Navíc musím ještě vymyslet nějaké objednávky pro ostatní „ježíšky“, aby věděli, co koupit… nemáte nějaké typy? :-)

A vy nepíšete dopis Ježíškovi? I můj syn byl vloni ve 3 letech schopný říct, co si od Ježíška přeje. Pravda, do Vánoc se to ještě desetkrát změnilo :mrgreen:, ale základ zůstal stejný. To co si moc přál, to ho prostě drželo dobrého půl roku. :nevim:

Jinak mě 3 dárky nepřijdou úplně málo. Píšeš, že dostanou ještě dárky od dalších členů rodiny. U nás na toto téma probíhala debata minulý týden. Manžel byl dal, po loňských zkušenostech, dětem jeden dárek. Já byla rezolutně proti… rozumného kompromisu jsme se zatím nedobrali. Loňské Vánoce to totiž Ježíšek (moji rodiče) kapánek přehnal a děcka rozbalovali do půl 11 v noci. Bylo to šílené. Když jsme ty dárky vezli loni domů, měli jsme narvaný celý kufr v autě, doma to potom neměli kam dát. :roll: Takže letos jsem to zakázala a i můj taťka uznal, že loni to opravdu přepískl.

Kluci letos od našich dostanou (opět, milují ho a hrají si s ním denně) Lego. Mladší ještě Duplo, starší už menší kostičky. A další rozšíření vláčkodráhy včetně mašinek. Od tchánovců netuším, tam jsou vždycky tajemní jak hrad v Karpatech a i pro nás je to pod stromkem překvapení. Já mám pro staršího 4-leťáka zatím postavičku Spidermana (to je ten dárek, který si moc přeje a který ho drží už dobu), nějaké knížky a dvě hry (člobrdo pro prcky a Černého Petra). Pro mladšího 2-leťáka mám zatím knížky a jedno dřevěné puzzle. Chtěla bych koupit pro staršího ještě mozaiku, pro mladšího kuličkovou dráhu a jinak uvidím. Nechci tisíc krámu, chci něco, s čím si opravdu budou moci hrát, spoustu toho mají. Něco musím ještě vymyslet bráchovi, který se mě už ptal, co má klukům koupit k Vánocům.

Příspěvek upraven 26.10.15 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
26.10.15 14:08

@Mikys Já plánuji pro svou „fintilku“ česací hlavu - mohla by konečně začít fintit někoho jiného než sebe. :lol: To už asi ty holčičky mají v krvi - u nás na to dědičnost rozhodně vliv nemá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.15 14:10

Kluci 3,5 a 2 milují autíčka a úplně nejraději je pouštějí z kopce nebo s nimi skáčou přes imaginární překážky. Takže od nás dostanou každý jednu menší sadu pro dráhu Hot Wheels a autíčko, každý dostane nějakou společenskou hru. Pro mladšího mám vybranou tuto: http://www.agatinsvet.cz/…iji-zviratka Nevydrží u toho hned, ale pomalu začneme trénovat, stejně jako teď trénujeme loto a pexeso. Pro staršího se mi líbí toto: http://www.agatinsvet.cz/topologix nebo http://www.agatinsvet.cz/…-se-zviratky K tomu dostanou každý ještě knihu.

Od nás to stačí, další dárky dostanou od babiček. Od tchyně každý auto od Leny ze série Truxx, pravděpodobně popelářské a ještě něco k tomu. Od mého otce každý jednu sadu magnetické stavebnice SmartMax. Už ji mají doma a mají ji moc rádi i ten mladší už umí autíčka poskládat. Od mých sourozenců nějakou kreativní sadu a od švagrové pravděpodobně modelínu Play Doh. Další dárek dostanou od mojí mámy a to bude pravděpodobně jeden větší společný (Duplo Hasičská stanice nebo hasičské auto od Brudera a každý nějaký jeden menší). Myslím, že toho bude až moc, stejně jako loni. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2132
26.10.15 14:23

Dceři budou na vánoce 3 roky a mám pro ní společenskou hru z Alzy Povím Ti, mami a pak ještě Hladové rybičky (pořád nosí klacek a chytá rybu) :mrgreen:. Na začátku prosince má ještě narozeniny :zed: Babičky a dědečkové budou dost aktivní s dárky, tak to nechci nějak přehánět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
26.10.15 14:42

@Pamča Našemu malýmu bude o Vánocích necelý rok. Taky jsem uvažovala, co koupit. Má starší sestru, takže zatím skoro všechno ohledně hraček má po ní, ale chtěla bych i jemu koupit něco novýho pěknýho. Zatím mám vybranou hrající chobotnici od Lamaze (viděla jsem ji u kamarádky a její 2 letý syn si s ní vyhraje dodnes) a mluvící hrnec od Fisher Price. Moc fajn je taky piano se světly od Fisher Price. Máme ho doma a zaujme malýho i starší ségru. Jinak dál hledám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
26.10.15 14:45

Dceři (3roky) budeme kupovat auto na dálkové ovládání od Chicca (dá se tam posadit panáček, což je u nás to hlavní). Kdyby někdo z vás věděl o nějakém autě na DO s otevíracími dveřmi, dejte prosím vědět. Pak bych to viděla na nějaké pastelky, omalovánky, Barbínu, nějaké nádobí a jako hlavní dárek budeme kupovat asi toto autíčko:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.10.15 14:56

Ahoj, takže u nás:
Bětka (20 měsíců) kočárek, panenka, Krtkův pohádkový tablet, malovací tabulka a nějaké duplo
U babičky:Interaktivní pejsek furreal friends, vanička pro panenky, nějaká drobnost
Kubík (6 let, ten má 4.12. ještě narozeniny, to už mám dárky zvlášť),Hra Chrono bomb, dvě kovové auta, elektrická pistol na vodu, vojáčci s příslušenstvím, play-doh plastelína, kostým Ninji..
U babičky: jakousi Nerfku(se v tom nevyznám),Qixels tvořivá sada, dohromady se složíme na větší lego..

• Citovat
  • Upravit
26.10.15 14:57

@Pamča Tak muj prcek bude mit na vanoce 11m, zatim mam auticko (a asi jich bude vic, jelikoz ho uz ted moc zajimaji), zviratka do vanicky, skladaci kelimky, nafukovaci kladivo s krteckem (miluje krtecka)… Chtela bych jeste balik takovych tech barevnych balonku co mivaji v detskych koutcich, hrozne ma balonky rad a jeste houpacku… :) Na darky jsem hold silena, urcite dostane spoustu dalsich blbin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
26.10.15 14:58

Ahoj, holky, my bychom chtěli s manželem, aby Ježíšek dal naši malé kočárek pro panenku, ale nemůžeme vybrat, všechny jsou hnusný, plastový a čínský. Bude to její první, tak to nechceme odbyt. Pak dostane panenku-chval, Hospodine, toho, kdo ještě vyrábí normální panenky bez čuracích a kakacích, mlaskacích
a brečicich funkci.
Kluk napsal Ježíškovi o popelarske auto Bruder, to prý je moc důležité a pak prý máme říct Ježíškovi o nějaké bonusy, to prý nechá na něm. :mrgreen:
Jinak dostanou ještě nějaké hračky-malá nějaký kostky, labyrint,…kluk knihy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný