Co koupíte dětem k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
10.9.11 18:31

Alys :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
10.9.11 20:52
Alyss píše:
kačka25 píše:
Anonymní píše:
jestli mě opět nas..ou tak nic!!
Tak s tim vyhrozuji kazdy rok a vzdy vymeknu! :mrgreen:
Já taky :mrgreen: ALe myslím ,že čert u nás o pár týdnů dříve opět zanechá varovný
dopis :twisted: :mrgreen:

Tak to bohuzel u nas tak nejak jeste plati na nejmladsiho ,ale ty dva z toho maji akorat srandu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
11.9.11 09:35
kačka25 píše:
Alyss píše:
kačka25 píše:
Anonymní píše:
jestli mě opět nas..ou tak nic!!
Tak s tim vyhrozuji kazdy rok a vzdy vymeknu! :mrgreen:
Já taky :mrgreen: ALe myslím ,že čert u nás o pár týdnů dříve opět zanechá varovný
dopis :twisted: :mrgreen:
Tak to bohuzel u nas tak nejak jeste plati na nejmladsiho ,ale ty dva z toho maji akorat srandu!

No ono to na něj loni platilo,jen proto,že jsme se chvíli předtím byli projít a spoustu čertů potkali,několik se u nás i zastavilo…
No ale za dva dny už je pak zase hrdina.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
11.9.11 19:19

anicka bude mit rok a mesic dostane kocarek panenku a prislusenstvi ke kocarku je k tomu postylka taska plastenka a krmici zidlicka no a navnadily jste me s tim duplem :-) a co pro honzika ten mel ted dvanact let to netusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
12.9.11 09:56

Tak mi budeme kupovat nějaké křesílko asi otočné z ikei
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
duplo
a garážovou rampu

A jinak vůbec netuším-hraček má spousty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
12.9.11 13:46

prstové barvy,razítka,batůžek,kuchyňka,modelína,lego duplo,dřevěné kostky s obrázkama,puzzle,prošívací sýr,magnetkovou knížku,někakou hračku do vany.nějakou společenskou hru(mají pěkné už od 2 let,učí větčinou barvy,např.Loto),navlékací korálky,rybičky co se chytají na prut,aquadoodle(podložka na kterou se maluje vodou),pejska od FP,krájecí ovoce a zeleninu a nějaké knížky(Medvídek bruno,Pejsek Tlapka…) malá má za měsíc narozky, 13. prosince svátek a pak jsou vánoce takže to rozdělim na 3 díli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
9.11.11 11:59

ahoj,potřebovala bych pár nápadů co koupit dcerám 7 a 10let.díky za nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.11.11 12:17
mila2113 píše:
ahoj,potřebovala bych pár nápadů co koupit dcerám 7 a 10let.díky za nápady

Desetiletá dostane notebook a nějaký měkouše ( trička, ponožky, kalhotky). Potom chce nějaký ty čarodějnice z Jetixu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
9.11.11 13:39

9ti letá dostane přenosný DVD přehrávač, velký sedací pytel a kosmetický kufřík plný šminek :roll: No a nějaké oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
10.11.11 10:03

holky děkuji za tipy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
10.11.11 16:32
Uju píše:
9ti letá dostane přenosný DVD přehrávač, velký sedací pytel a kosmetický kufřík plný šminek :roll: No a nějaké oblečení.

můžu se zeptat kolik takový přenosný DVD přehrávač stojí a ty pytle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.11.11 20:44

DVD budem pořizovat za 2500Kč (není to ten nejlevnější,ael také ne ten nejdražší.
A pytel jsem sehnala na netu za 990Kč (teda velikost 120X140) jsou i větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.10.14 10:35

Ahoj, holky, vím, že je vše individuální dle více faktorů, ale jen tak se ptám, jak budete řešit letos dárečky k Vánocům? Speciálně dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
27.10.14 10:41

Dětem hračky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.10.14 10:44

Právě řeším, že těch hraček je až až. Synovi (6let) asi něco od Lega(jednu věc), knížku a už ho budu zvykat na měkýše - oblečení, i když oblečení ho asi bavit nebude :mrgreen:. Láká mě ještě auto na dálkové ovládání - burák od cars. Dcerka rok a čtvrt - naštěstí z toho rozum nemá. Takže jí tam lupnu plenky, dobroty co papká a oblečení, možná zjihnu a jednu hračku ji tam dám. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný