Narozeniny výlet

Týnka66
10.7.22 20:19

Narozeniny výlet

Zdravím chci se zeptat nějaký rodinný wellness v Praze :) kde je hotel bazén atd.. Syn má 22.7 narozeniny a nevíme kam jít na výlet tak jsem chtěla nějaký wellness

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30975
10.7.22 20:28

Kolik synovi je, že ocení. wellnes pobyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15312
10.7.22 20:33

Pokud je syn ještě dítě vem ho třeba do Aquapalace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.7.22 20:38

https://www.aquapalace.cz/
Ale tedy já bych jako narozeninový výlet vybrala místo podle zájmu dítěte, wellness bych brala spíš jako dárek pro sebe. A u dětí to jde poznat i když jsou malé. Nejstarší by si to užil v planetáriu, druhý v dinoparku, dcera by si užila nákup nové dětské kabelky a cukrárnu, předposlední by si užil mašinky na Smíchově a nejmenší v nějaké herničce. No ale pokud je dítě blázen do vody, tak proč ne bazén. Já bych akorát to wellness nadělila sobě k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18689
10.7.22 21:36

@Fiveone přesně.. a bez těch děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Týnka66
11.7.22 08:13

Synovi budou 4. Jsme Liberce chtěli jsme v Praze nějaký wellness a pak by jsme šli do majalend nebo jak se to říká.. Jen jsme chtěli nějaký hotel kde mají bazén to by bylo jako +.. Ten Aqapalac je strašně dráhy.. Na 2 3 dní chtějí 20tisic

• Citovat
  • Upravit
30975
11.7.22 08:25

@Týnka66 vem normalni ubytovani a jedte do aquaparku. Ono co ti bude delat 4 lete dite v hotelovem bazenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3691
11.7.22 08:42

Ahoj, super bazén a wellness, kam smějí i děti, je v hotelu Olšanka. Navíc ceny za ubytování se snídaní jsou víc než příjemné. Jen si vem aranžmá, kde je i wellness v ceně. Parkovat se tam také dá v rámci voucheru. A pár metrů odtamtud je park Parukářka, kde jsou moc hezká hřiště pro větší i menší děti. Polopenzi bych si nebrala, protože v okolí je spousty možností stravování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný