Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
knížku jsem dočetla a teď jsem dokoukala na film - Marley a já.
Něco neskutečného!!
Chci se s Vámi podělit.. taky máte doma psisko, co vás neuvěřitelně rozčiluje, zdrhá Vám s dítěte hračkou, zlobí jako čert a přesto ho nadevše milujete??
My doma takového druhého Marleyho máme.
My máme Barneyho, je to šarpej, dubová hlava! Je fakt dutoň! Za rok umí sedni a to tou řití ještě kroutí do všech stran, kdyby jste to u nás viděli, je to denní úklid, denní odchlupování a denní dřina utírání vody z dršek
ale stojí mi to za to! Protože když pak vidim malou jak se spolu mazlí, ona ho drží za ocas, sedá na něj a on trubkovitě stojí a čeká co bude za hru, přišlo by mi to vůči němu jako hrozná zrada! Hrozně moc veliká, najednou ho odstranit..
Opravdu to někdy není sranda, že on prostě jde a vezme si u malý v pokojíku kostičku, nebo bábovku a schválně s tím zdrhá po bytě, ptž chce pozornost, je to taky malý díťátko.. Já na něj nabíham s mopem, hulákam jak ho zabiju, příšeru chlupatou, jak ho vyhodim, apod. no kdybyste mě viděli
a on.. pohoda klídeček, vyběhá se..
To že ustavičně matlá tu svojí držku pyskatou o linku, leze všude kam chce z toho se mi staví vlasy na hlavě a v tu ránu by šel.. ale už je
a nejde pryč!
Pochlubte se co za Satana máte doma ![]()
Naše šílená Dorotka
Stála nás už cca 15tisíc. Sežere, co se dá. Miluje moje pyžama, podprsenky, brejle, košíky, knížky…naštěstí jí nechutná nábytek.
Je s ní neskutečná sranda. Nedávno jsme navštívili „psí psycholožku“ a moc nám pomohla. Věříme, že se to brzy zlepší.
Příspěvek upraven 07.12.13 v 20:41
Film jsem neviděla ale musím to napravit, když ho tolik lidí chválí ![]()
Jinak my máme pejska teprve chvilku, je mu 5 měsíců, jmenuje se Benny a je to Německý pinč. Ale i za tu chvilku si to zlobidlo člověk zamiluje, pořád vyvádí nějaký lumpárny ale stačí jeden pohled a odpustila bych mu všechno
![]()
Film byl dobrej ale ke konci jsem strasne plakala, bylo to hrozné ja uz ten film nechci videt.Nas milacek se jmenuje alex a 5.12.mel 6let
mame ho od stenatka.Je to zlobive cislo ![]()
@Verca1989 film jsem viděla jednou. je krásnej, ale už se na něj nikdy dívat nebudu. V květnu nám umřel pejsek a i dneska, když se o něm s manželem zmíníme, se mi chce brečet. Takže já bych to už nedala.
Hah
dobre tema…my doma mame opravdu Marleyho
pamatujete scenu kdy byl Marley vyloucen ze psi skoly? Tak nase fena byla vyloucena z psiho hotelu za kazeni moralky
myslim ze bych z jejich prohresku v pohode sepsala knihu ![]()
mimo vylouceni z psiho hotelu, kdy jsme byli 1600 km daleko od ni, si vzpominam z posledni doby na dilo, kdy si otevrela dvere na zahradu, tam rozmlatila dreveny plot a sla nas " hledat" no zatoulala se ke skole, byla, privolana policie a diky bohu ze to byl znamej od naseho souseda
s majekem ji privezl k nam
no uzila si jeste odpoledni " caj o pate " kdy dostala dort
a pak jsme si ji milostive vyzvedli ![]()
@Mirii píše:
Hahdobre tema…my doma mame opravdu Marleyho
pamatujete scenu kdy byl Marley vyloucen ze psi skoly? Tak nase fena byla vyloucena z psiho hotelu za kazeni moralky
myslim ze bych z jejich prohresku v pohode sepsala knihu
mimo vylouceni z psiho hotelu, kdy jsme byli 1600 km daleko od ni, si vzpominam z posledni doby na dilo, kdy si otevrela dvere na zahradu, tam rozmlatila dreveny plot a sla nas " hledat" no zatoulala se ke skole, byla, privolana policie a diky bohu ze to byl znamej od naseho souseda
s majekem ji privezl k nam
no uzila si jeste odpoledni " caj o pate " kdy dostala dort
![]()
a pak jsme si ji milostive vyzvedli
@Pipet děkuju
je to zlatíčko, lépe jsme vybrat nemohli
občas mě sice vytočí, že se musím uklidit jinam, abych nebyla sprostá ale umí to vynahradit ![]()
@Mirii dobře ![]()
My hlídáme občas psa tchýni. Nechali jsme naše psy na chalupě na zahradě a šli jsme do práce.
Další den jsem se dozvěděla, že ten ňouma se dostal ze zahrady (netuším kudy), našel moje auto před prací, tam údajně asi hodinu kňučel a skákal kolem auta a pak odešel. Vrátil se zase (nevím kudy) na zahradu a tam na mě počkal.
Jindy zase odešel ze zahrady. Já šílela, kde je. volala jsem manželovi, že průšvih, ať ho jde hledat. Byl po noční. Oblíkl se a našel ho na rohožce před bytem.
Prostě nemá rád naší zahradu.
Máme 21měsíční fenku jorkšírka. Je to pořádný lumpík, ale nevyměnila bych ji za nic. Spí s námi v posteli, samozřejmě ideálně mezi námi. Když ji vykážeme na její místo na straně postele, naprosto brutálním způsobem se urazí, otočí se k nám zády a dává si velký pozor, aby se na nás ani nepodívala.
A naprosto vášnívě miluje moje kapesníky. Jak se k nějakému dostane, hned se do něj pustí. V noci mě už xkrát vzbudila, jak se mi hrabala pod deku a šátrala čumákem v kapse od pyžama, aby se ho zmocnila.
Jinak mě naprosto přivádí k šílenství při vaření a úklidu. Musí u všeho být a člověk nemůže udělat krok, aby ji nepřizabil (váží 1,5kg). Když mi něco upadne z prkýnka, hned po tom skočí. Jednou mi takhle spadl stroužek česneku, nadšeně se po něm vrhla, že si ho odnese. Velice rychle ho pustila zpátky na zem, otírala si tlamičku o podlahu a vyčítavě na mě koukala. Ona je prostě moje srdeční záležitost. Bez psa už bych žít nemohla.
@Zirafka11 my mame 4mesicni fenku sarpeje a presne co pises, prozivame take. Takze ono se to nezlepsi jo?
ten jeji beh kdyz neco ukradne, a to oblizovani a ocamtavani, porad jen peru a otiram, vsude sliny a voda z ty koznaty tlamicky
povely take zadna slava, je hloupoucka reknu stokrat sedni a ona stejne lehne
rikame ji satan a nejhorsi pes na svete, ale milujeme ji ![]()
Juuuuuu, to jsem rada ze nemame sami takoveho dutohlava ![]()
Byli jsme s nim na cvicaku ale rekla rovnou pani ze na povely nebude ze to bude sakra orisek. ![]()
U nas je nejhorsi ze nas pes vycvik ma a posloucha, ale proste nesnese samotu
ted uz je to mnohem lepsi
doma vydrzi v pohode x hodin sama, ale z toho ji rupne v palici a jde na " prochazku" ![]()