Náš "Marley" :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1163
7.12.13 20:09

Náš "Marley" :)

Ahoj holky,
knížku jsem dočetla a teď jsem dokoukala na film - Marley a já.
Něco neskutečného!!
Chci se s Vámi podělit.. taky máte doma psisko, co vás neuvěřitelně rozčiluje, zdrhá Vám s dítěte hračkou, zlobí jako čert a přesto ho nadevše milujete??
My doma takového druhého Marleyho máme.

My máme Barneyho, je to šarpej, dubová hlava! Je fakt dutoň! Za rok umí sedni a to tou řití ještě kroutí do všech stran, kdyby jste to u nás viděli, je to denní úklid, denní odchlupování a denní dřina utírání vody z dršek :D ale stojí mi to za to! Protože když pak vidim malou jak se spolu mazlí, ona ho drží za ocas, sedá na něj a on trubkovitě stojí a čeká co bude za hru, přišlo by mi to vůči němu jako hrozná zrada! Hrozně moc veliká, najednou ho odstranit..

Opravdu to někdy není sranda, že on prostě jde a vezme si u malý v pokojíku kostičku, nebo bábovku a schválně s tím zdrhá po bytě, ptž chce pozornost, je to taky malý díťátko.. Já na něj nabíham s mopem, hulákam jak ho zabiju, příšeru chlupatou, jak ho vyhodim, apod. no kdybyste mě viděli :D a on.. pohoda klídeček, vyběhá se.. :roll: :mrgreen: To že ustavičně matlá tu svojí držku pyskatou o linku, leze všude kam chce z toho se mi staví vlasy na hlavě a v tu ránu by šel.. ale už je :srdce: a nejde pryč!

Pochlubte se co za Satana máte doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
7.12.13 20:37

Naše šílená Dorotka
Stála nás už cca 15tisíc. Sežere, co se dá. Miluje moje pyžama, podprsenky, brejle, košíky, knížky…naštěstí jí nechutná nábytek.
Je s ní neskutečná sranda. Nedávno jsme navštívili „psí psycholožku“ a moc nám pomohla. Věříme, že se to brzy zlepší.

Příspěvek upraven 07.12.13 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.12.13 20:37

Film jsem neviděla ale musím to napravit, když ho tolik lidí chválí :)

Jinak my máme pejska teprve chvilku, je mu 5 měsíců, jmenuje se Benny a je to Německý pinč. Ale i za tu chvilku si to zlobidlo člověk zamiluje, pořád vyvádí nějaký lumpárny ale stačí jeden pohled a odpustila bych mu všechno :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.12.13 20:40

Pardon, vložily se mi 2 stejné fotky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.12.13 20:43

Film byl dobrej ale ke konci jsem strasne plakala, bylo to hrozné ja uz ten film nechci videt.Nas milacek se jmenuje alex a 5.12.mel 6let :srdce: mame ho od stenatka.Je to zlobive cislo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.12.13 20:44

@Verca1989 film jsem viděla jednou. je krásnej, ale už se na něj nikdy dívat nebudu. V květnu nám umřel pejsek a i dneska, když se o něm s manželem zmíníme, se mi chce brečet. Takže já bych to už nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.12.13 20:47

Hah :mrgreen: dobre tema…my doma mame opravdu Marleyho :roll: pamatujete scenu kdy byl Marley vyloucen ze psi skoly? Tak nase fena byla vyloucena z psiho hotelu za kazeni moralky :roll: myslim ze bych z jejich prohresku v pohode sepsala knihu :mrgreen:

mimo vylouceni z psiho hotelu, kdy jsme byli 1600 km daleko od ni, si vzpominam z posledni doby na dilo, kdy si otevrela dvere na zahradu, tam rozmlatila dreveny plot a sla nas " hledat" no zatoulala se ke skole, byla, privolana policie a diky bohu ze to byl znamej od naseho souseda :mrgreen: s majekem ji privezl k nam :mrgreen: no uzila si jeste odpoledni " caj o pate " kdy dostala dort :roll: :mrgreen: a pak jsme si ji milostive vyzvedli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.12.13 20:48
@Mirii píše:
Hah :mrgreen: dobre tema…my doma mame opravdu Marleyho :roll: pamatujete scenu kdy byl Marley vyloucen ze psi skoly? Tak nase fena byla vyloucena z psiho hotelu za kazeni moralky :roll: myslim ze bych z jejich prohresku v pohode sepsala knihu :mrgreen:mimo vylouceni z psiho hotelu, kdy jsme byli 1600 km daleko od ni, si vzpominam z posledni doby na dilo, kdy si otevrela dvere na zahradu, tam rozmlatila dreveny plot a sla nas " hledat" no zatoulala se ke skole, byla, privolana policie a diky bohu ze to byl znamej od naseho souseda :mrgreen: s majekem ji privezl k nam :mrgreen: no uzila si jeste odpoledni " caj o pate " kdy dostala dort :roll: :mrgreen: a pak jsme si ji milostive vyzvedli :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.12.13 20:54

@Verca1989 Ten je! Se to čekání vyplatilo… :*
Pardon za OT :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.12.13 20:58

@Pipet děkuju :kytka: je to zlatíčko, lépe jsme vybrat nemohli :) občas mě sice vytočí, že se musím uklidit jinam, abych nebyla sprostá ale umí to vynahradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.12.13 20:59

@Mirii dobře :pankac:

My hlídáme občas psa tchýni. Nechali jsme naše psy na chalupě na zahradě a šli jsme do práce.
Další den jsem se dozvěděla, že ten ňouma se dostal ze zahrady (netuším kudy), našel moje auto před prací, tam údajně asi hodinu kňučel a skákal kolem auta a pak odešel. Vrátil se zase (nevím kudy) na zahradu a tam na mě počkal.
Jindy zase odešel ze zahrady. Já šílela, kde je. volala jsem manželovi, že průšvih, ať ho jde hledat. Byl po noční. Oblíkl se a našel ho na rohožce před bytem.
Prostě nemá rád naší zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
7.12.13 23:32

Máme 21měsíční fenku jorkšírka. Je to pořádný lumpík, ale nevyměnila bych ji za nic. Spí s námi v posteli, samozřejmě ideálně mezi námi. Když ji vykážeme na její místo na straně postele, naprosto brutálním způsobem se urazí, otočí se k nám zády a dává si velký pozor, aby se na nás ani nepodívala. :mrgreen: A naprosto vášnívě miluje moje kapesníky. Jak se k nějakému dostane, hned se do něj pustí. V noci mě už xkrát vzbudila, jak se mi hrabala pod deku a šátrala čumákem v kapse od pyžama, aby se ho zmocnila. :mrgreen: Jinak mě naprosto přivádí k šílenství při vaření a úklidu. Musí u všeho být a člověk nemůže udělat krok, aby ji nepřizabil (váží 1,5kg). Když mi něco upadne z prkýnka, hned po tom skočí. Jednou mi takhle spadl stroužek česneku, nadšeně se po něm vrhla, že si ho odnese. Velice rychle ho pustila zpátky na zem, otírala si tlamičku o podlahu a vyčítavě na mě koukala. Ona je prostě moje srdeční záležitost. Bez psa už bych žít nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
7.12.13 23:42

@Zirafka11 my mame 4mesicni fenku sarpeje a presne co pises, prozivame take. Takze ono se to nezlepsi jo? :-D ten jeji beh kdyz neco ukradne, a to oblizovani a ocamtavani, porad jen peru a otiram, vsude sliny a voda z ty koznaty tlamicky :-D povely take zadna slava, je hloupoucka reknu stokrat sedni a ona stejne lehne :-Drikame ji satan a nejhorsi pes na svete, ale milujeme ji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
8.12.13 00:06

Juuuuuu, to jsem rada ze nemame sami takoveho dutohlava :-P
Byli jsme s nim na cvicaku ale rekla rovnou pani ze na povely nebude ze to bude sakra orisek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.12.13 12:42

U nas je nejhorsi ze nas pes vycvik ma a posloucha, ale proste nesnese samotu :zed: ted uz je to mnohem lepsi :mrgreen: doma vydrzi v pohode x hodin sama, ale z toho ji rupne v palici a jde na " prochazku" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný