Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kavenka děkuji moc 🙂 velké naděje do toho nedávám, Progesteron jsem ale nasadila, nechci si vyčítat, že jsem se na to vyprdla
@Whoopie ja mám také málo progesteronu, bez léků bych prospinila/prokrvacela celý cyklus. A mám 3 děti, ale bez progesteronu bych děti nikdy nedonosila (dvojčata 6 let a ted mimco 5 měsíců). Jestli vidíš ducha, tak určitě to nasad, potažmo měla si to brat od ovulace po ms, ne? Ber to dál, jak řekla lékařka,1-0-1 a testuj za dva dny. Když tam nic nebude, vysadis to a za pár dni to dostaneš. Když tam bude //,tak progesteron užívej dale. Ja v každém těhotenství uzivala progesteron někdy až do 15tt.
Dekuji holky za podporu, vecer ani rano jsem uz ducha na testu nemela, takze jsem vysadila… treba vyjde příští měsíc… to toho mi včera večer náhle umřel milovaný kocourek, takze me to ani netrápí
progesteron jsem brala až týden po ovulaci, protoze jsem ho neměla ještě předepsaný, čekalo se na výsledky krve 21. den cyklu… podle doktorky jsem mela 26 den vysadit, po dvou dnech udelat test a případně nasadit dvakrát denně…
@Whoopie píše: Více
To mě mrzí. Snad to tedy vyjde příští měsíc. A upřímnou soustrast ![]()