Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu.. měla jsem teď měsíční pauzu bez HA.. minuly čtvrtek jsem to mela dostat a nic.. včera jsem začala nejspíš jenom špinit a brala jsem to jako začátek menstruace a vzala si první prášek.. jenomze do rána to zase zmizelo a ms nikde
muzu ha normalne brat nebo ji mam hned vysadit? Jsem z toho spatna.. bojim se aby nenastaly nejake problémy nebo tak. Mate nekdo prosim prinosnou radu? K doktorovi se ted nedostanu jsem az do ctvrtka pracovne v zahraničí.. děkuji moc za pomoc a hezky den ![]()
Udelej si tehotensky test a pokud bude negativ, tak uz můžeš zacit brat, ale nejsi chranena a musis se chránit i jinak…jinak spineni neni nikdy jako 1dc ale vzdy az cerstve krvaceni…
Tou mesicni pauzou myslis ten tyden co se neberou prasky? Taky se mi stalo u nizkohormonove HA, ze jsem vubec ms nedostala, nebo jen zaspinila, muze se to stat, pri HA sliznice nedorusta do takove vysky jako bez ni a proto je ms slabsi. Normalne jsem pokracovala v brani jako normalne.
@xammy píše:
Tou mesicni pauzou myslis ten tyden co se neberou prasky? Taky se mi stalo u nizkohormonove HA, ze jsem vubec ms nedostala, nebo jen zaspinila, muze se to stat, pri HA sliznice nedorusta do takove vysky jako bez ni a proto je ms slabsi. Normalne jsem pokracovala v brani jako normalne.
Nene tim myslim jakoze jsem dobrala platicko, normalne to dostala ale pak uz jsem dalsi nevzala.. minuly tyden jsem to mela dostat ale nic, jako cetla jsem ze to muze byvat opozdene a tak jsem zbrkle hned jak videla ze je tam neco cervene vzala nove platicko.. myslis ze me to muze nejak uskodit?
@Bobby píše:
Udelej si tehotensky test a pokud bude negativ, tak uz můžeš zacit brat, ale nejsi chranena a musis se chránit i jinak…jinak spineni neni nikdy jako 1dc ale vzdy az cerstve krvaceni…
Ja vim, jen jsem byla nejak hrr protoze bez ha se me hrozne zhorsily vlasy a plet… takze se mam cele platicko jeste chránit jinak?
@Teress10 v pribalaku mas napsanr jak dlouho…urcite minimalne tyden
Uskodit by ti to nemelo, kazdopadne se ale chran jeste jinou metodou ![]()