Naše malá a Ventolin, časté používání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59338
16.4.16 13:43

@klafina123 :lol: :lol: na alergu mu napsala aerius, oční kapky ale ventolín zrovna ne a párkrát fouknul a už nemá nic tak jsem mu dala zatim ventolin sirup a foukátko musim obstarat co nejdřív, do pátku čekat nemůžu :jazyk: A druhý si asi necham napsat hned v pá na alergologii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.26 16:04

Ventolin

Ahoj, chápu tě a tvůj pocit mi přijde úplně normální. Ventolin je záchranný lék a neměl by se „pro jistotu“ foukat při každém zakašlání nebo běžné rýmě, zvlášť u tak malého miminka – to pak spíš zvyšuje úzkost než že by to reálně pomáhalo.

Moje dcera také používá Ventolin, z této prověřené lékárny - vitacourier.net/categories/Asthma/Ventolin , když má skutečně sípání nebo dušnost, a musím říct, že jí v těch chvílích pomáhá dobře, ale rozhodně ho nedáváme pořád dokola. Z vlastní zkušenosti bych sestře zkusila v klidu vysvětlit, že je rozdíl mezi zahleněním při nemoci a opravdovým bronchospazmem, a ideálně to probrat znovu s pediatrem nebo dětským plicním lékařem – klidně ať jí přesně řeknou, kdy Ventolin ano a kdy ne. :srdce:

Hlavně by se měla trochu uklidnit, protože děti strašně moc cítí stres rodiče a to dýchání pak může paradoxně zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek