Nástavbové studium

Anonymní
14.1.24 13:52

nástavbové studium

Zdraví, studuji poslední ročník učiliště obor cukrář. Chtěla bych studovat dál a líbí se mi obor podnikání. Zalíbilo se mi nástavbové studium na 2 roky, ale trošku se v tom nevyznám. Když ještě nemám výuční list, tak musím počkat na přihlášku rok až budu mít výuční list nebo ho pak mohu doložit? Pardón jestli je to špatný dotaz, ale děkuji za vysvětlení

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
14.1.24 13:58

Podej si přihlášku na nastavbu, pokud neuděláš výuční list, tak pochopitelně nebudeš moc nastoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
14.1.24 13:58
@Anonymní píše:
Zdraví, studuji poslední ročník učiliště obor cukrář. Chtěla bych studovat dál a líbí se mi obor podnikání. Zalíbilo se mi nástavbové studium na 2 roky, ale trošku se v tom nevyznám. Když ještě nemám výuční list, tak musím počkat na přihlášku rok až budu mít výuční list nebo ho pak mohu doložit? Pardón jestli je to špatný dotaz, ale děkuji za vysvětlení

Prihlasku davej uz ted, pokud letosni skolni rok uz koncis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.1.24 14:11

No vida. Takže termín nástavbové studium se běžně používá i u čerstvě dospělých lidí.
Když jsem tento termín v jedné diskusi použila, tak mi jedna paní v důchodovém věku, která se před pár dny odsud nechala smazat napsala, že ten termín se nepoužívá v dnešní době, že prý někdy v osmdesátých letech naposledy.
Když jsem se zeptala, jak podle ní tedy termín nástavbové studium nahradit, tak jen odsekla, ze problém je ten, že nevím.
Omlouvám se za lehké odbočení od tématu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
65674
14.1.24 14:21
@Klopotkova píše:
No vida. Takže termín nástavbové studium se běžně používá i u čerstvě dospělých lidí.
Když jsem tento termín v jedné diskusi použila, tak mi jedna paní v důchodovém věku, která se před pár dny odsud nechala smazat napsala, že ten termín se nepoužívá v dnešní době, že prý někdy v osmdesátých letech naposledy.
Když jsem se zeptala, jak podle ní tedy termín nástavbové studium nahradit, tak jen odsekla, ze problém je ten, že nevím.
Omlouvám se za lehké odbočení od tématu. :mavam:

Ono se to tak porad jmenuje, pouzivaji to i skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze