Nástavbové studium / cukrářka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nástavbové studium / cukrářka
Ahoj chci se zeptat, jsem vyučená cukrářka, chtěla bych mít maturitu, a napadlo mě že bych si udělala nástavbové studium, je možný jít na nějaký obor k vzhledem té cukrářce? Jinak bych moc ráda nastoupila co nejdřív, akorát nevím jestli není pozdě na to. Předem děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Technologie potravin. Přihláška se posílá na jaře. Možnost budeš mít tedy za rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U nás byla nástavba třeba podnikání, chodily na to třeba kadeřnice, ty cukrářky apod (proste obory, kde se pak počítá s nějakým samostatným podnikáním). Ale letos už je na přihlášky pozdě, budeš muset podat příští jaro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Např. obor podnikání. A ještě nic není ztraceno. Některé školy otevírají druhé, leckdy i třetí kolo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zjistěte, které školy vyhlašují doplňující kola přijímaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Šunkoflek píše:
Ahoj chci se zeptat, jsem vyučená cukrářka, chtěla bych mít maturitu, a napadlo mě že bych si udělala nástavbové studium, je možný jít na nějaký obor k vzhledem té cukrářce? Jinak bych moc ráda nastoupila co nejdřív, akorát nevím jestli není pozdě na to. Předem děkuji
V Mostě na střední škole Liva, tam nabírají pořád na nástavbu a je
to tříletý obor
podnikání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cacorka2000 budu bydlet v Praze právě, nevíte jestli v Praze je nějaká podobná škola?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Speciální pedagogika, kombinované studium - Ostravská univerzita
- Studium Ahol VOŠ předškolní pedagogika
- Studium na vysoké škole
- Kombinované studium UHK
- Anorexie a studium nutriční terapie
- Moje studium na VŠ
- Doktorské studium na Mendelu - zkušenosti?
- Studium s výučním listem