Nástavbové studium s kojencem

117
28.6.16 07:37

Nástavbové studium s kojencem

Ahoj,
chtěla bych si zvýšit vzdělání a roku 2017 nastoupit na nástavbu. V tu dobu bude moje dcera mít rok. Tak mě zajímá, jestli je lepší si vybrat tříleté dálkové studium, nebo denní dvouleté s individuálním plánem a jak se takový plán dá získat, popřípadě jak takový plán vypadá? Kdybych se rozhodla pro to dálkové, tak pořád stíhám možnost vybrat si na maturitu angličtinu nebo matematiku a nemít obojí? Přítel pracuje 12tky, má krátký dlouhý týden. I rodina by mi jí určitě někdy pohlídala, ale na to moc spoléhat nechci, jelikož mají jiný systém výchovy a stravování, který se nám nezamlouvá. Jde to skloubit dohromady dítě-škola-domácnost-přítel-finance? Jak to je s financemi, měla bych nárok na nějaký příspěvek? Poprosím pouze o zkušenosti těch, které něco podobného zažívájí nebo zažili. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.6.16 07:45

Určitě to jde, ale dálkově. ten individuální studijní plán ti sice můžou odsouhlasit ale i tak bys musela do školy často. kdo bude dítě hlídat? bez hlídání jsem stíhala práci školu domácnost a vše sama, dva roky. ale začla jsem až šel syn do školky-ve třechn letech. jak si to tedy představuješ v den kdy bys šla do školy? to si bude brát přítel pokaždé volno, když ji nechceš dát rodině?

• Citovat
  • Upravit
117
28.6.16 08:18

Když by byl v práci, tak bych jí soupla k mamce. Jak prosím vypadá ten individuální plán? To bych chodila jen na predmety, které jsou na mat. zkouškách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.6.16 08:42

@Bonichimejka když jsem zkoušela individ. studijní plán, tak jsem chodila i 3× týdně. už si to přesně nepamatuju. S tím že jsi prostě vedená na denním studiu, jen máš upravený plán. známek jsem musela mít stejný počet jako ostatní. lepší mi přijde s miminem to dálkové studium-chodíš většinou 1× týdně určitý den, nebo třeba vůbec a učivo si seženeš od spolužáků a pak přijdeš jen k přezkoušení. ale pokud to hlídání máš tak si vyber co chceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
28.6.16 10:00

To učivo si musím shánět od spolužáků? Učitelé mi ho nepůjčí na opsání nebo na zkopírování na flashku? A chtěla jsem se zeptat, taneční jsou povinné? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.16 13:01

@Bonichimejka taneční určitě ne a já nevím, to asi záleží na škole, na dálkovém studiu jsem si vždy zápisy musela shánět od spolužáků, ale běžné učivo bylo na mejlu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze