Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud je dítě v nějaké nepohodě, kterou rýma rozhodně je, tak bych ho nestresovala ještě dalším zákrokem…
Já v tom zase nevidím vůbec žádnej problém, pokud mimčo není nemocné jako horečka, že je spavé, unavené, ukňourané?
Nastřelení naušnic není nic tak strašnýho. Odcházeli jsme z ordinace a už o ničem nevěděla a smála se. I prvorozená.
No mám dilema, rýmu máme už přes týden, už jsme se dostali z infekční žluté rýmy jen do průhledného výtoku z nosu, ale přesto si nejsem jistá no ![]()
V rýmě bych problém neviděla, teda pokud není zelená a s teplotama.
My jsn´me byli před třemi týdny a menší rýmu jsme měli, ani mě nenapadlo nejít a malá to zvládla výborně
Děkuji za odpovědi, tak my teda půjdem
nakonec kdyby to bylo nevhodné dr mě určitě upozorní
snad ![]()
Určitě, doktorka by vám to za každou cenu nepíchla, ale rýmy bych se fakt nebála, navíc jak si psala, už ji máte týden
Tak už máme nastřeleno, prý rýma nevadí, ale kdyby byla nemocná s teplotama a s kašlem, tak už jo ![]()
Byl někdo s kašlem na nastřelení. Malé je 5m týden už kašle. Na nastřelení musíme do salónu, naše dr. to nedlá-
@Dittaa píše:
Byl někdo s kašlem na nastřelení. Malé je 5m týden už kašle. Na nastřelení musíme do salónu, naše dr. to nedlá-
Nešla bych. Když to o týden dva posuneš, než se dá dokupy, tak se nic nestane.
Zdravím maminky, vím, že je tu spousta diskusí o náušnicích a očkování a poodbně, ale mě zajímá hlavně, zda je nějaký problém, že má mimčo rýmu a chystáme se nastřelit. Dnes máme jít k dr. ale nevím, zda nepůjdeme zbytečně. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji