Nastřelení naušniček - Kladno

1950
14.12.10 21:18

Nastřelení naušniček Kladno

Maminky z Kladna prosím poraďte kde v Kladně nechat nastřelit naušnice miminku? Vím jen o píchání a to se mi moc nechce. Děkuji :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Netalie
14.12.10 21:33

Ahoj, nejlepší doktorka na nastřelení náušnic na Kladně je dr. Květová, opravdu můžu jen a jen doporučit.

• Citovat
  • Upravit
Netalie
14.12.10 21:42

MUDr. Marie Květová, Herbenova 1824, Kladno.
Tel. č. 312660759
Stačí zavolat a domluvit si termín.

• Citovat
  • Upravit
anonym22
14.12.10 23:16

Ano,Mudr.Kvetova :palec: .

• Citovat
  • Upravit
25
15.12.10 07:34

Já jsem nechávala nastřelovat dceři naušnice na pěší zoně Zlatnictví (tuším) Lenka. Je tam velice milá a šikovná zdravotní sestřička a je to rychlovka. Vím, že tam chodí i mamky s miminkama. Je to jednou za 14 dní bez obědnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.12.10 10:51

Holky děkuju :kytka:

pro mě je blíž to zlatnictví, ale uvidím.

Rozano prosím tě jak se to zlatnictí jmenuje, víš? Chtěla bych si tam zavolat a domluvit se, nevím jestli nastřelí i takhle malé mimi…
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.12.10 07:26

Určitě je to Lenka nejsem si jistá jen názvem, tuším ale že zlatnictví. V každém případě tam nechávala nastřelovat kamarádka taky miminku a bez problému. I tam prodávají naušničky i si můžeš přinést svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
16.10.17 10:15

Obnovim téma koukám kam objednat na nastřelení náušnicek, má Mudr. Květová hezký výběr? Nechci žluté ale ráda bych bych bílé s kaminkem, vím že je pak za 6 týdnů mohu vyměnit za svoje ale ráda bych už i ty první měla hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.10.23 10:58
@Netalie píše:
Ahoj, nejlepší doktorka na nastřelení náušnic na Kladně je dr. Květová, opravdu můžu jen a jen doporučit.

Musím u ni byt registrovaná abych mohla dceři nechat dat naušničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty