Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky z Kladna prosím poraďte kde v Kladně nechat nastřelit naušnice miminku? Vím jen o píchání a to se mi moc nechce. Děkuji
![]()
Ahoj, nejlepší doktorka na nastřelení náušnic na Kladně je dr. Květová, opravdu můžu jen a jen doporučit.
MUDr. Marie Květová, Herbenova 1824, Kladno.
Tel. č. 312660759
Stačí zavolat a domluvit si termín.
Já jsem nechávala nastřelovat dceři naušnice na pěší zoně Zlatnictví (tuším) Lenka. Je tam velice milá a šikovná zdravotní sestřička a je to rychlovka. Vím, že tam chodí i mamky s miminkama. Je to jednou za 14 dní bez obědnání.
Holky děkuju ![]()
pro mě je blíž to zlatnictví, ale uvidím.
Rozano prosím tě jak se to zlatnictí jmenuje, víš? Chtěla bych si tam zavolat a domluvit se, nevím jestli nastřelí i takhle malé mimi…
Děkuju
Určitě je to Lenka nejsem si jistá jen názvem, tuším ale že zlatnictví. V každém případě tam nechávala nastřelovat kamarádka taky miminku a bez problému. I tam prodávají naušničky i si můžeš přinést svoje.
Obnovim téma koukám kam objednat na nastřelení náušnicek, má Mudr. Květová hezký výběr? Nechci žluté ale ráda bych bych bílé s kaminkem, vím že je pak za 6 týdnů mohu vyměnit za svoje ale ráda bych už i ty první měla hezké ![]()
@Netalie píše:
Ahoj, nejlepší doktorka na nastřelení náušnic na Kladně je dr. Květová, opravdu můžu jen a jen doporučit.
Musím u ni byt registrovaná abych mohla dceři nechat dat naušničky?