Nástup do práce/školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.1.15 19:24

To nevím nastupuju 1 unora a uz ted nespím a mám prujem…no aspon dobrá dietka… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3677
13.1.15 19:53

Pocity jsou normální, měla jsem taky takový stresy před nástupem do nové práce :mrgreen: prostě strach z neznámého, ale až se zajedete, tak budeš ráda a děkovat, že si měla takové štěstí, neustále si opakuj ty výhody a to, že bys to stejně musela řešit a pokud bys to řešila na poslední chvíli, tak bys byla ještě víc vystreslá. Zmákneš to, těž se na nové lidi, na změnu prostředí a třeba i na větší peníze :)

Já jsem si řekla, že si třeba po výplatě koupim něco co jsem chtěla, něco hezkého, že se jako odměním a těšila jsem se na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.15 12:34

Děkuju @Callipo90 hrozne se stresuju vzdycky mě ze stresu boli na prsou…neumím si s tím poradit už dva dny nespim a nevím do čeho jdu než abych byla ráda že mám práci na jednu směnu a v místěv bydlište tak se hrozně nervuju

• Citovat
  • Upravit
3677
14.1.15 19:50
@Anonymní píše:
Děkuju @Callipo90 hrozne se stresuju vzdycky mě ze stresu boli na prsou…neumím si s tím poradit už dva dny nespim a nevím do čeho jdu než abych byla ráda že mám práci na jednu směnu a v místěv bydlište tak se hrozně nervuju

A co tě přesně děsí??? Je dobré svůj strach i nějak konkrétně pojmenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 10:57

Prostě se bojím že tam nevydržím jsem zvyklá všechno podle svého ve fabrice jsem nikdy nedělala…co když budu unavená nebo se budu chtít jen tak trochu projít tam se prostě nic takového nemůže osm hodin sedí a mlčí já nejsem typ sedět jen na zadku… @Callipo90

• Citovat
  • Upravit
4214
15.1.15 11:16
@Anonymní píše:
Prostě se bojím že tam nevydržím jsem zvyklá všechno podle svého ve fabrice jsem nikdy nedělala…co když budu unavená nebo se budu chtít jen tak trochu projít tam se prostě nic takového nemůže osm hodin sedí a mlčí já nejsem typ sedět jen na zadku… @Callipo90

co si dělala před nástupem na mateřskou nebo rodičák? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 11:39

Podnikala ale to už nechci jsou to celý dny vniveč a nemohla bych se moc věnovat Natálce…

• Citovat
  • Upravit
4214
15.1.15 11:43
@Anonymní píše:
Podnikala ale to už nechci jsou to celý dny vniveč a nemohla bych se moc věnovat Natálce…

asi to byl na houby.Snad to vše bude v pořádku a nebude to tak hrozné v práci jak se obáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.15 11:51

Ahoj taky jdu od 1 unora do prace a mam z toho šílenou depku…Lenička je ve školce super a já nespím a nervuju se že jdu do práce…ted to byyla doma pohoda 4 roky a ted zacne zase jiny rezim…nevím jak to budu zvládat s domacnosti dohromady a hlavne jak zvladnu ten rezim rano rychle do skolky pak sedet 8 hodin v práci to nevydrzim a pak zase nanovo doma…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.15 17:56

Je ted se nejak nabira taky od unora nastupuju a mam z toho nejakou depku…ale mozna mam depku i z toho pocasi…nevim do prace se tesim i netesim nevim do ceho jdu ale jen na jednu smenu takze super…co vic si prat…ale od te doby co to vim tak jsem jako ztracena…chodim a premyslim jak to zvladnu takhle smisene pocity jsem dlouho nemela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin