Nastupující přechod a letní teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.7.24 10:32

nastupující přechod a letní teploty

Prosím holky jak zvládáte letní teploty s nastupujícím přechodem? Já nedávám ty vedra, v noci pořád mokrý vlasy, jak se potím:-( přes den nemůžu na to prudké slunce…letošní dovolenou v moři dobrovolně vzdávám

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
1.7.24 10:38

Nemám sice přechod. Ale dnešní noc byla asi pro všechny krutá. Přestože pršelo průběžně, tak bylo dusno a těžký vzduch. Strašně horko bylo. Už jsem pak byla tak vzteklá, že jsem si šla namočit malý ručník a ten jsem měla na břichu nebo na boku, aby to chladilo trochu.
K tomu přechodu. Kolegyně byla u gynekologa a nějaký sprej nebo co ji na návaly dával. Do té doby byla i přes den upocená, rudá v obličeji. Bylo vidět, že trpí. Asi ji to pomohlo. Tak se zkus zeptat svého gynekologa, co má na ty návaly během přechodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.24 10:59

Beru červený jetel. V dubnu jsem to měla podobně, měla jsem k tomu horečky, byla jsem nemocná. A návaly každých 40 minut. Začla jsem brát Meno Rotklee z DM (v ČR se bohužel neprodává, ale nějaká alternativa bude), dvojnásobnou dávku a do 3 týdnů bylo po návalech. Beru to pořád.

• Citovat
  • Upravit
5908
1.7.24 11:29
@Anonymní píše: Více

Nevím jestli jde na mě přechod ale ty horka nedávám. Hlavně to nedávají moje střeva :lol: věčně na pochodu. A o rudým obličeji ani nemluvím, vypadám jak přezrálý rajče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.24 11:30
@Anonymní píše: Více

Před měsícem mi brali dělohu i vaječníky, takže přechod jak hrom… zatím váhám s hormonální substitucí a doktor mi poradil přípravek Femaralle 50+, účinek nemám čekat dřív než za 4 týdny užívání, takže uvidím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa