Nastydlý 6týdenní kojenec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
1.6.12 12:32

Nastydly kojenec (6 tydnu)

Ahoj holky,prosim o radu..mam doma holcicku 6 tydnu a posledni dobou casto pkycha i nekolikrat za sebou…muzete mi prosim poradit,jak jste s e stim vyporadaly vy? kycha uz asi pres 2 tydny..dekuju ! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
1.6.12 12:34

A pšíká nastydnutím? Malá mi pšíká několikrát denně a několikrát po sobě a zdá se mi ok. Má mimčo ještě nějaké jiné příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
1.6.12 12:38

Teše jí z nosíku? Nebo jenom pšiká?
Pokud jen pšiká, sledovala bych ju, nemusí to být nic nebo jen alergie. Pokud se mimčo netrápí, nijak bych to neřešila.
Pokud jí teče i z nosu, odsavačka, kapky do nosu (vincentka/mořská voda), případně poradit se s pediatrem, hlavně kvůli možné alergii, jestli můžeš dávat třeba Fenistil, abys mimču ulevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.6.12 12:41

Ahoj, jestli nemá žádné jiné příznaky tak to nebude nastydnutí. Dětská doktorka mi řekla, že děti kýchají když je třeba něco lechtá v nose nebo mají v pusince sliny a neumí se jich zbavit. Prý se nejedná o příznak nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.6.12 12:42

Dekuji za rady,na ten fenistil se podivam…
Hleny nema..jen mi prijde,ze ji nekdy slzej ocicka a taky klepe pusinou,jak kdyby ji byla zima…to klepani pusinkou je normalni? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.6.12 12:42

alergie to být může (neřekla bych JEN alergie jako ywett, to je podle mě ta horší varianta než pouhé nastydnutí)ale do 6 týdnů starého miminka bych rozhodně fenistil necpala.
pokud je to jen kýchání, může jít o obyčejné čištění dýchacích cest - miminko nesmrká, tak nemá jinou možnost. co teplota, rýma, pláč..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.6.12 12:43
@Denyska22 píše:
Hleny nema..jen mi prijde,ze ji nekdy slzej ocicka a taky klepe pusinou,jak kdyby ji byla zima…to klepani pusinkou je normalni? dekuji

to klepání pusinky je od nervů a je to běžné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.6.12 12:43
@Saroya píše:
to klepání pusinky je od nervů a je to běžné

chci říct - není to od zimy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
1.6.12 12:45
@Denyska22 píše:
Hleny nema..jen mi prijde,ze ji nekdy slzej ocicka a taky klepe pusinou,jak kdyby ji byla zima…to klepani pusinkou je normalni? dekuji

Fenistil je na předpis a nevím od kterého měsíce! To fakt nech na pediatrovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
1.6.12 12:46

Pokud jen kycha a nic vic,tak to nic nebude.Slzet oci ji mohou klidne z vetru,z pruvanu a ze klepe pusinkou?Myslis bradou?Tak to bych teda rekla,ze od zimy je.

Mimo OT, @Denyska22 strasne mi pripominas Anetu Langerovou… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
1.6.12 12:48
@Saroya píše:
alergie to být může (neřekla bych JEN alergie jako ywett, to je podle mě ta horší varianta než pouhé nastydnutí) …

Netrpíme alergiemi, až letošek s námi dost mává, přesto si nesem schopná uvědomit, že alergie je mrcha dlouhodobá a často zákeřná, narozdíl od obyčejného nastydnutí. Díky za upozornění :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.6.12 12:49

to není nastydlé miminko…ale šušínky v nose…musíš odsávat přes vysavač…a pokud kojíš…nemůže být nemocné…mělo by teplotu…na prevenci se dává do nosu Vincentka(ke koupi v Rossmannu) já každý ráno vyčistím nos a prostříknu vincentkou a je klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.6.12 12:56
@Ywett píše:
Netrpíme alergiemi, až letošek s námi dost mává, přesto si nesem schopná uvědomit, že alergie je mrcha dlouhodobá a často zákeřná, narozdíl od obyčejného nastydnutí. Díky za upozornění :oops:

já to řeším dnes a denně, tak proto mě to tak trklo :) prcek má alergii na kravské mléko a soju a kojím, takže držím přísnou dietu a už mi to leze na mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.6.12 12:58
@edithkaa píše:
to není nastydlé miminko…ale šušínky v nose…musíš odsávat přes vysavač…a pokud kojíš…nemůže být nemocné…mělo by teplotu…na prevenci se dává do nosu Vincentka(ke koupi v Rossmannu) já každý ráno vyčistím nos a prostříknu vincentkou a je klid :-)

Můj plně kojený syn měl na konci šestinedělí rýmu,takže kojené dítě nemocné být může :nevim: Měl jen rýmu bez teplot. Trvalo to 4 dny. Ale nejen kýchal. Teklo mu z nosu, museli jsme několikrát denně odsávat…
Jinak přesně jak tu holky píšou, kýchání u miminek může mít různé důvody. Třeba i suchý vzduch v ložnici. Můžeš zkusit dávat na spaní do místnosti třeba namočenou plínu. Zvlhčuj nosánek Vincentkou a uvidíš, jestli se to zlepší.

• Citovat
  • Upravit
756
1.6.12 13:03

@Billi podle toho co píše…že miminku neteče z nosu..tak nebude nemocné…mě pšikal od porodnice měsíc než se mu uděla v nose pořádný holub…ale odsávala jsem a v zadní části nosu měl vždy trochu vlhko… a rýmu by poznala :think: podle soplíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí