Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo podobné zkušenosti.
Začal mi natekat pahorek v odpoledních hodinách, tři dny po sobě, tak jsem navštívila doktorku.
Ta mi řekla, že je to nateklý mocak a beru furoli. ATB
Jenže teď mám nateklé i velké stydké pysky jako blázen. Myslíte, že to patří k tomu? ATB beru 3.5 dne a žádná změna k lepšímu. Co myslíte?? ![]()
Nemáš k tomu kvasinky? Antibiotika to dole taky dokážou pěkně rozházet..možná nějaké globule a mazání by pomohlo.
Ja na to dost trpěla jen v těhotenství, bylo to tak jak popisujes.
@lucynka25 to já právě netuším co by to mohlo být. Přemýšlím, že zítra zavolám na gyndu… Fuf je to fakt nepříjemný…
@KKikina zkus, případně se poradit v lékárně, ale je to zrovna blbe téma ![]()
Ehm je to sice trochu divné, ale - jestli máš doma canesten nebo něco podobného na mykózu, tak se tím dole mázni. Pokud to bude pálit, tak bingo - jsou to kvasinky
@KKikina Zkus rosalgin, 2× - 3× denně. I zevně oplach. Mám s ním skvělé zkušenosti
Křečové žíly by to být nemohly? Ale jestli je to takové náhlé, aby to nebyla žilní tromboza v té oblasti.
Já to měla taky. V lékárně jsem řekla, že potřebuji něco na vaginální infekci, že chodím často do bazénu a něco jsem chytla. Lékárnice byla moc příjemná a diskrétní. Prodala mi canestem krém a po pár dnech mazání vše dole splasklo a ulevilo se mi. Ten krém jsem nestačila vypotrebovat, takže ho mám stále v lekarnicce, kdyby něco. K žádnému doktoru jsem nešla a vyřešilo se to kupodivu dost rychle. Chtěla jsem přispět pozitivní zprávou ![]()