Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s náušnicemi na klips na svatbu? Skrz zdravotní důvody si už nestihnu nechat píchnout uši. Kdo by měl tip na nějakou stránku k objednání, zkušenosti, zda to drží a nejlépe, jestli máte tip i na nějaké sady s nahrdelnikem. Nemusí to být šperky, na ten den stačí asi bižu. Moc děkuji ????
Strašně to bolí, upozorňuji. Mně náušnice rodiče zakazovali, tak jsem nosila klipsy nebo magnetické a brutálně to bolí.
To by mě taky zajímalo… Já uši píchnuté mám, ale po prvním porodu se prostě něco stalo a nesnesu v uších NIC, po pár minutách mě vše svědí a uši rudnou. Jenže mě to mrzí, nosila jsem náušnice moc ráda a chtěla bych se k tomu aspoň občas vrátit. Říkala jsem si, že je to dnes třeba nějak vymakanější, než klipsy, které si pamatuju u své mamky a babičky, nebylo výjimkou, že je tehdy dámy uprostřed večera odkládaly do kabelky kvůli bolestivosti.
@Michelle_M píše: Více
Z doby před píchnutím uší mám docela dobrou zkušenost s tzv. zapínáním na anglický šroubek. Ale extrémně špatně se to shání.
@Klarusekk píše: Více
Mám ruzne náušnice a po pravdě ty na klips jsou opravdu děsné. Po urcite době z toho akorát bolí uši. Takže buď jen na obřad, nebo nemít nic ![]()
@Jeremi píše: Více
To vypadá jako mučící nástroj ![]()
Jinak jsem osobně měla na svatbě naušnice po mamince-klipsy. Od začátku jsem šla do toho s tím, že budou jen na obřad a focení.
Pak mám i nějaké nové, které mají na tom plíšku i takovou plastovou plošku-asi aby to tak netlačilo, ale stejně to je marné ![]()
@Kryptozoo píše: Více
No, ale právě to mučící nástroj nebyl, protože tím šroubkem se to dalo dobře regulovat, aby to drželo a netlačilo. Na rozdíl od klipsů.