Náušnice pro holčičku – tipy (mimo zlatých)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Náušnice pro holčičku.
Ahoj, jaké máte prosím náušnice pro holčičky?
Dcera má zlaté, ale černají ji v uších, tak hledám nějaké jiné, které bych ji pořídila.
Děkuji 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Žádné, až bude chtít, ať si sama rozhodne o propíchnutí uší a jaké náušnice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PavelChytry píše: Více
kdybys uvažoval, tak bys pochopil, že dívka už dávno propíchnuté uši má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
A to je chyba, jestli je nezletila holčička, protože si o tom nemohla rozhodnout sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejne jako o tisíci jiných věcech, o kterých za dite do jeho plnoletosti rozhodují rodice…
Čekala jsem, ze k tomuto tématu se připojí odpůrci nausnic, aby se mohli projevit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera ma ty zlaté, ale ja mam na zlato alergii a nosím chirurgickou ocel, z te se dělají i náušnice pro deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše obě holky měly první náušnice po mě (žluté zlato). Pak od nás každá dostala a nosila dlouho bílé zlato. My máme obě slečny parádivé. Takže už střídají teď různé náušnice. Asi nejspíš bižuterie. Aby jim to ladilo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dn0712 píše: Více
Tak tohle omezené chuďátko je odpůrce všeho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Ja vim…ty jeho komenty me vzdycky dostanou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak teda může mi někdo prosim vysvětlit jak se muze stat, ze zlato zcerna? Dcera ma taky žluté zlato a trosku ji tekla krev, tak se mi zdá, ze pak to v tom místě zůstalo černé, protoze krev ma se zlatem nejakou reakci. Je jeste jiná možnost, kdy zlato zcerna?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tak marně přemýšlím, jaký typ chlapa má potřebu si honit triko na diskusním serveru o dětech… Ty máš asi hodně smutný a nenaplněný život, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme chirurgickou ocel.
A ano, jsem jedna ta z matek, která svým dětem nechala nastřelit náušnice. No snad se semnou v 18 nepřestanou kvůli tomu do konce života bavit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta188 hele, já jsem je dceři nechala dokonce klasický píchnout
je jí 19 a baví se se mnou. Tak máš taky naději ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit