Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano. Ty původní by tam měly být alespoň 14 dnů, což u vás už je. Já měnila po 2 týdnech, ale zlaté, co jsem měla koupené, jsem na doporučení nechala 2 dny namočené v lihu. Klidně bych je už vyměnila, ale nechala alespoň přes noc v nějaké desinfekci ![]()
Určitě..já jsem je dceři měnila po asi 3 týdnech když se při koupání jedna uvolnila a odplavala
dala jsem zlaté co malá dostala do kolébky od pratety v žádné desinfekci jsem je teda neměla jen ouška jsem předtím otrela
Dezinfekcí nic nezkazíš…i když původně se do toho lihu dávaly náušnice asi proto, že se strkaly do ucha hned jak se propíchlo, takže do čerstvé rány…
My taky ztratily jeden „zámek“ a hned jsem dala jiný asi po měsíci,? ![]()
@Anonymní píše:
Chci se zeptat malý jsou 4 měsíce 2.8 dostala naušničky dneska jsem zjistila že jednu ztratila a doktorka mi řekla že kdyz náhodou náušnici ztratí že ji máme dát hned jakoukoliv jinou protože do 2 dnů ta dirka zaroste. Chtěla jsem se zeptat jestli ji po tak krátké době už můžu koupit nějaké naušničky když tamtu od doktorky nemůžu najít? Děkuji moc
Hlavne to tam dej co nejrychleji, ta dirka u takhle malych deti strasne rychle zarusta, co jsem cetla, je to otazka par dnů.
Chci se zeptat malý jsou 4 měsíce 2.8 dostala naušničky dneska jsem zjistila že jednu ztratila a doktorka mi řekla že kdyz náhodou náušnici ztratí že ji máme dát hned jakoukoliv jinou protože do 2 dnů ta dirka zaroste. Chtěla jsem se zeptat jestli ji po tak krátké době už můžu koupit nějaké naušničky když tamtu od doktorky nemůžu najít? Děkuji moc