Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky. Dcera má 5,5 měsíců a prořezává se jí první zoubek. Co mě ale vyděsilo je to že na snad všechny příznaky co existujou. Horečka, průjem, vyrážka, únava, nechce pít. Dávám Panadol to srazí horečku ale jen na pár hodin a pak se zase vrátí a Camillia homeopatika. Jak dlouho to může trvat? ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, malá má 13 měsíců a už cca týden je protivná, bez horečky, ukňouraná, zkrátka v jednom kuse hučí.. ![]()
Když jí zmizím z dohledu hned pláče, normálně baští, pije, hraje si, spí jako obvykle, ale všimla jsme si, že ji čouhá špička špičáku, ano je to špičák, stoličky máme za sebou, průběžně jí rostou dole, co mě zajímá je, jestli k tomu můžu přisoudit časté kadění..
Vykaká se normálně ráno, ale do hodinky dvou se ještě jakože „připokadí“ prostě mi přijde, že si jen prdne a trošku se pokadí…to třeba i odpoledne…
Smrdí mi přijde i trošku jinak…stolice není vodnatá i barva je dle jídla. Je to řidčí, ale průjem to není..
Myslíte, že to může být k zubům? Nebo ji mám vzít k doktorce? Nepláče, nepřijde mi, že by ji něco bolelo, když se jí věnuju směje se je v pohodě…
Budu ráda za rady…děkuju.
Muze to byt i kombinace veci, napr. syn od zname mel zuby a zaroven sestou nemoc, horecka + vyrazka, bohuzel celkem zazitek. Tim nechci strasit, jen spis stoji za to pohlidat i dalsi moznosti.