Léčitel - doporučení

38
16.8.22 11:09

Léčitel - doporučení

Prosím, muzete nekdo doporucit lectele/lecitelku? Máme s miminkem velke problemy. Ma alergie, absolutně odmítá bumbat a nyni uz i papat. Už se musím obrátit k alternativní pomocí, ale nehodlam jit jen tak k někomu. Ideálně Plzeňský kraj. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
krecik.dzungarsky
16.8.22 11:44

To dítě nepotřebuje léčitele, ale důkladně vyšetřit různými specializovanými lékaři.
A upozorňuji, že potíže se zažíváním mohou mít i děti s různými vrozenými neurovývojovými poruchami typu autismus. Takové dítě mám doma. Dnes již v pubertě. Od narození potíže se zažíváním, potravinové alergie. Nemá zasažen intelekt ani řečové schopnosti, takže jsme velmi dlouho pátrali po příčině. Odmítání příjmu potravy toho bylo součástí také už ve velmi nízkém kojeneckém věku.
Pro tebe psychologa nebo k dlouhodobější spolupráci terapeuta, pokud máš pocit, že situaci nezvládáš. Jako podpora v náročných životních situacích je to vynikající. Tahat kojence k šarlatánům nic neřeší.

• Citovat
  • Upravit
38
16.8.22 12:32

@krecik.dzungarsky
Malá má abkm, další alergie, reflux. Doktorky doporučení- dál krmte ve spánku. Samozřejmě si vydupu vyšetření, ale pochybuji, že něco zjistí. Jen malou budeme tahat po vyšetřeních, nebo dokonce skončí na sondě, jelikož do ní dostávám mleko pouze ve spánku. Pochybuji, že vaší neurologickou poruchu také diagnostikovali v kojenecké věku a někdo vám pomohl.

Co se týče mě, je to o nervy, ale nikdo jiný malou nenakrmí, takže si jen tak po terapii ch lítat nemůžu. A kdyby přišel na to čas, usoudim si to sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
16.8.22 12:41
@LucieLucik píše:
@krecik.dzungarsky
Malá má abkm, další alergie, reflux. Doktorky doporučení- dál krmte ve spánku. Samozřejmě si vydupu vyšetření, ale pochybuji, že něco zjistí. Jen malou budeme tahat po vyšetřeních, nebo dokonce skončí na sondě, jelikož do ní dostávám mleko pouze ve spánku. Pochybuji, že vaší neurologickou poruchu také diagnostikovali v kojenecké věku a někdo vám pomohl.Co se týče mě, je to o nervy, ale nikdo jiný malou nenakrmí, takže si jen tak po terapii ch lítat nemůžu. A kdyby přišel na to čas, usoudim si to sama.

Totéž mi dělalo dítě od cca šesti měsíců věku. Krmení výhradně ve spánku, ve výjimečném případě po lžičkách za bdělého stavu. Dítě přes šestinedělí kojené, později na UM s plně štěpenou bílkovinou, následně na UM na bázi aminokyselin. A to bylo ještě jedno z těch méně problematických období, takže to znám velmi dobře. Dítě mi bylo schopné v kuse prořvat i šestnáct hodin denně.
Terapii dnes lze dělat online z pohodlí domova, takže toto považuji za výmluvu. Můžete se na těch cca 50 minut vystřídat s manželem.

• Citovat
  • Upravit
38
16.8.22 12:50

@krecik.dzungarsky
Neřešte laskavě mě, řeším dcerku.
Malá má problémy s lahví od začátku. Po najetí na Neocate totální konec. Příkrmy papala krasne, pak najednou taky konec. Láhev nevezme, ať je v ní cokoliv. Pomohlo vám tedy běhat po všech možných doktorech v kojeneckém veku? Já samozřejmě situaci řešit musím přes lékaře, ale pokud to nepomůže, chci zkusit i alternativu, což neberu za tak hroznou věc jako zřejmě vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
16.8.22 14:53
@LucieLucik píše:
Prosím, muzete nekdo doporucit lectele/lecitelku? Máme s miminkem velke problemy. Ma alergie, absolutně odmítá bumbat a nyni uz i papat. Už se musím obrátit k alternativní pomocí, ale nehodlam jit jen tak k někomu. Ideálně Plzeňský kraj. Děkuji.

Vím o někom kdo by Vám možná mohl pomoci, ale je to Moravskoslezský kraj. Kdyžtak napiš do zpráv

• Citovat
  • Upravit
1069
16.8.22 14:58

Taky sháním kontakt na léčitelé. Budu ráda když mi na dobrého léčitelé, který umí pomoct, napíšete kontakt :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
16.8.22 19:18

Léčitelé žádného neznám, ale z osobní zkušenosti doporučuji kraniosakralni osteooatií či biodynamiku. Na stránkách lze nalézt doporučené terapeuty z vašeho okolí. Nejde o žádnou sarlatansku metodu. Terapeute nemají žádný víkendový kurz, nýbrž roky studia. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
16.8.22 22:29

@smajlik345 ano, MS kraj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.10.22 20:29

@smajlik345 prosím můžete mi do zpráv napsat více? Moc děkuji