Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, vidíte tam prosím náznak druhé čárky nebo se mi to jen zdá? Ms mám dostat za 3 dny. Přidávám i upravenou fotku.
Ahojky, ja tam bohuzel nic nevidim.. na tom druhym mozna, ale je strasne blizko kontrolni carce, takze to vidim jako negativni test.
Je tam něco jako druhá čárka, ale příliš blízko kontrolní čárce. Vypadá to jako rozpitá kontrolní čárka. V místě testovací čárky nic není.
@Janča6 on nebyl ještě úplně zaschlý. Teď jsem zkusila ho vyfotit na lepším světle a zaschlý. Mě přijde že tam něco je ale nevím 🤷♀️já jsem test jen zkoušela, když jsem dělala test u malé tak jsem taky dělala 3 dny před ms a právě už něco bylo vidět
@Vendyy143 píše: Více
Opravdu nic. A to jsem kolikrát jedna z velmi mála, co toho ducha vidí. Jinak proti testování před MS nic nemám, pokud víš, kdy byla ovulace.
Holky co, vidíte nebo ne? 🙈 Je to domácí krevní test, kolik jsem DPO nebo kdy má přijít menstruace netuším, mám to rozházené a nějak nevím co si o tom mám aktuálně myslet. Před pár dny jsem měla narůžovělý hlen s nitkami krve (malinko ani ne vůbec na vložku, nikdy se mi to ještě nestalo), od té doby nic.