Názor na antikoncepci Vreya

9
8.10.22 22:30

Názor na antikoncepci Vreya

Zdravím, moc bych vás všechny chtěla poprosit o názor na antikoncepci Vreya.. je mi 18 a ze zdravotních důvodů mi byla doporučena, mám ji doma už týden, ale vůbec se mi do ní nechce.. nikdy jsem antikoncepci nechtěla brát, ale bohužel se mě to asi nevyhne.. :,( Chtěla bych se zeptat, jestli jste měli potíže když jste ji nasadily, zda jste přibraly, zvětšily se vám prsa? Hodně lidí říká že ano ;) alespoň něco pozitivního. Dále jaké byly změny po vysazení.. cokoliv vás napadne, napište, děkuji moc a těším se na odpovědi:smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76492
8.10.22 22:35
@Mariana45 píše:
Zdravím, moc bych vás všechny chtěla poprosit o názor na antikoncepci Vreya.. je mi 18 a ze zdravotních důvodů mi byla doporučena, mám ji doma už týden, ale vůbec se mi do ní nechce.. nikdy jsem antikoncepci nechtěla brát, ale bohužel se mě to asi nevyhne.. :,( Chtěla bych se zeptat, jestli jste měli potíže když jste ji nasadily, zda jste přibraly, zvětšily se vám prsa? Hodně lidí říká že ano ;) alespoň něco pozitivního. Dále jaké byly změny po vysazení.. cokoliv vás napadne, napište, děkuji moc a těším se na odpovědi:smiling_face_with3_hearts:

na každé tělo účinkuje každá antikoncepce jinak, zkušenosti ostatních ti nic nepomůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
9.10.22 04:01

Nedoporučuji, kamarádka si vzala, a měla po tom nějaké prý špatné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
9.10.22 08:57

Me bylo nejaky cas spatne od zaludku a po vysazeni se mi zhorsila plet a pribrala jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí