Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, moc bych vás všechny chtěla poprosit o názor na antikoncepci Vreya.. je mi 18 a ze zdravotních důvodů mi byla doporučena, mám ji doma už týden, ale vůbec se mi do ní nechce.. nikdy jsem antikoncepci nechtěla brát, ale bohužel se mě to asi nevyhne..
Chtěla bych se zeptat, jestli jste měli potíže když jste ji nasadily, zda jste přibraly, zvětšily se vám prsa? Hodně lidí říká že ano
alespoň něco pozitivního. Dále jaké byly změny po vysazení.. cokoliv vás napadne, napište, děkuji moc a těším se na odpovědi:smiling_face_with3_hearts:
@Mariana45 píše:
Zdravím, moc bych vás všechny chtěla poprosit o názor na antikoncepci Vreya.. je mi 18 a ze zdravotních důvodů mi byla doporučena, mám ji doma už týden, ale vůbec se mi do ní nechce.. nikdy jsem antikoncepci nechtěla brát, ale bohužel se mě to asi nevyhne..Chtěla bych se zeptat, jestli jste měli potíže když jste ji nasadily, zda jste přibraly, zvětšily se vám prsa? Hodně lidí říká že ano
alespoň něco pozitivního. Dále jaké byly změny po vysazení.. cokoliv vás napadne, napište, děkuji moc a těším se na odpovědi:smiling_face_with3_hearts:
na každé tělo účinkuje každá antikoncepce jinak, zkušenosti ostatních ti nic nepomůžou
Nedoporučuji, kamarádka si vzala, a měla po tom nějaké prý špatné myšlenky.
Me bylo nejaky cas spatne od zaludku a po vysazeni se mi zhorsila plet a pribrala jsem