Pharmatex a mýdlo-partner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.10.22 21:35

Pharmatex a mýdlo-partner

Dobrý den vadí když se partner umyje dolní partie mýdlem, ale pak si nasadí kondom? Jak mýdlo vadí? Může to byt i když si jen umyju hlavu a něco se tam do těch oblasti dostane? Nebo to nevadí? děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35697
8.10.22 21:42

Jako že by mýdlo přes kondom vadilo? Nepřeháníš to trošku s tím strachem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.10.22 21:45

Nevim jak s tim souvisi kondom, ale pri pouzivani Pharmatexu mam dojem nevadi kdyz se partner umyje mydlem, u nej totiz nehrozi ze by nebyl schopnej ho dostatecne splachnout, u zen kdyby se to mydlo dostalo trosku dovnitr tak tam zustane nevyplachnute a muze prave to byt problem v kombinaci s tim Pharmatexem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.22 21:55

@Svesticka22 a když se třeba já umyju sprcháčem a nějak to se omylem dostane na povrch těch partií tak to vadí?

• Citovat
  • Upravit
193
8.10.22 22:42

Ted nevim na povrch kterych partii myslis, ty by ses nemela vubec 2 hodiny pred a minimalne 2 hodiny po uziti Pharmatexu umyvat mydlem aby nebyla narusena jeho ucinnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
8.10.22 23:03
@Svesticka22 píše:
Nevim jak s tim souvisi kondom, ale pri pouzivani Pharmatexu mam dojem nevadi kdyz se partner umyje mydlem, u nej totiz nehrozi ze by nebyl schopnej ho dostatecne splachnout, u zen kdyby se to mydlo dostalo trosku dovnitr tak tam zustane nevyplachnute a muze prave to byt problem v kombinaci s tim Pharmatexem:)

Není pravda, při používání Pharmatexu se před sexem nesmí mýt mýdlem ani partner.
Jinak je to tedy popsané v letáku.

Nicméně nechápu, proč do toho pleteš kondom? Pokud používáte kondom, můžete se oba mýt jak chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.10.22 23:27

@Lil Kitkatt Aha no vidis, tak me v lekarne rekli ze u partnera to nevadi :D dobry vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.22 11:39

@Lil Kitkatt to by mě také zajímalo, poprvé jsem použila pharmatex a přítel se asi 3 a půl hodiny před stykem umyl tak snad to nevadí pokud v letáku píší 2 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.24 00:17

Dotaz

Dobry vecer chci se zeptat zds je pharmatex krem i globule vhodne na kombinsci s jakymkoliv kondomem od durexu? Nevadi ten kondomum ten phsrmatex?
U te „tablety“ je taky nejaky aplikator? Diky

• Citovat
  • Upravit
2827
7.2.24 01:05

Kombinaci s kondomem nemám vyzkoušenou, používám pharmatex právě proto abychom nemuseli mít kondom ( ten jsem vždy používala s partnerem jako jedinou ochranu),ale myslím, že se právě naopak doplňují.
Aplikátor globule nemají…je to v podstatě takový malý čípek, není k tomu nic potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.2.24 01:58

@krokodylek Ahoj chci se zeptat pokud si dám koupel v čisté vodě min 26 hod. před stykem. Je to problém? Četla jsem, že koupel vadí a ničí účinnost Pharmatexu. Vždy dodržuji všechno co mám ale tedy o Tom lázni jsem nevěděla. Jediné, že se mám vyvarovat mýdlu před a po styku. I vyplachem čistou vodou min 2 hod. po styku. Ale koupel před stykem jen v čisté vodě bez různých přísad také vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
12.2.24 18:04

Já dodržuji jen ty dvě hodiny…koupu se jinak normálně…takze třeba teď ( takže cca 5 hodin před sexem ;) ) Jinak nevím, jak bych to dělala,…to bych se jako x dnů nesměla vykoupat? :think: :mrgreen:
Používám to jako jedinou ochranu asi 2,5 roku. Ale já už vzhledem ke svému věku asi až tak moc plodná nebudu a navíc další dítě bych nebrala jako tragédii…takže pokud se fakt hodně bojíš těhotenství, brala bych to jako kombinaci třeba aspoň s přerušovanou souloží nebo koukla po něčem spolehlivějším, např kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
12.2.24 18:05

@Kate680 viz odpověď výše, zapomněla jsem dát zmínit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.2.24 02:15

@krokodylek Nebojím se až tak, jen jsem se to dočetla v letáku a tak jsem se chtěla poradit. Ale už mi bylo řečeno, že před stykem to nevadím. Jen si mám dávat pozor ty 2 hodiny. A po styku si mám dát taky pozor min 2 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí