Vyzvracení antikoncepce

3
5.10.22 06:58

vyzvracení antikoncepce

Zdravím, v noci jsem zvracela a podle mě jsem vyzvracela i pilulku antikoncepce. Beru druhy plato bez pauzy mám šestou pilulku prvního týdne. Mám si vzít dalsi pilulku nebo to nechat být a nic se nestane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36186
5.10.22 07:12

Jestli jsi nejedla tu pilulku před tím zvracením třeba půl hodiny tak těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.10.22 07:15

@pikola pilulku jsem si vzala ve 21h a zvracela jsem kolem půl 2h v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37075
5.10.22 07:16
@katchen11 píše:
Zdravím, v noci jsem zvracela a podle mě jsem vyzvracela i pilulku antikoncepce. Beru druhy plato bez pauzy mám šestou pilulku prvního týdne. Mám si vzít dalsi pilulku nebo to nechat být a nic se nestane?

Přečti si příbalový leták.
Pokud si nezvracela 3-4h po užití tak byla pilulka už vstřebána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.22 10:55

@JancaS84 já se chci také zeptat ohledně antikoncepce. začala jsem užívat nový blistr po 7 denní pauze. První den po 11 hodinách od užití HAK jsem zvracela. v pondělí neboli 3 den od začátku užívání jsem měla sex ale is pharmatexem. A dnes je mi dost špatně, zatím jsem nezvracela ale neustále mě nafukuje a mám pocit, že musím jít na velkou i když nemusím. Mám se bát ohledně uccinosti nebo se pilulka vstř vstřebá-li nebudu vracet a mít průjem do 4hodin od užití HAk

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.26 15:05

vyzvracena antikoncepce

Ahoj, potrebuju poradit. mela jsem nechraneny sex a rano jsem si vzala antikoncepci jako obvykle. (dienille) beru ji uz 1,5 roku a nikdy jsem prasek nevynechala/nezapomnela. jenze cca po hodine jsem prasek vyzvracela a cely den mi bylo spatne a furt jsem zvracela, takze jsem se bala dat nahradni pilulku, protoze jsem si myslela, ze ji tez hned vyzvracim. bylo to v 1. tydnu platicka. dalsi prasek jsem si dala hned dalsi rano. jake je riziko, ze jsem tehotna, co mam delat? koupit si pilulku po? a kdy si udelat popripade tehotensky test? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1