Antikoncepce a dodatečná ochrana

3.10.22 09:43

Antikoncepce a dodatečná ochrana

Užívám antikoncepci leverette asi 5 měsíců a můj problém nastává v tom, že mám mírně zvýšené jaterní testy. Prý jen 2 hodnoty a ostatní jsou v normální. Podle gynekologa jsem plně chráněna i naoei navzdory mírně zvýšeným jaterním testům ale já tomu nějak nevěřím a tak pro jistotu bych se zatím chtěla i nějak doplňkově chránit (na kontrolní odběry jdu až koncem měsíce). Stačí mi k antikoncepci, pharmatex kapsle a přerušovaný styk? Vím, že toho je asi hodně, ale raději ať mám jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4899
3.10.22 09:53

No nám s manželem třeba už 9 let funguje pouze přerušovat. Takže HA + pharmatex + přeruška mi přijde jako 100% jistota a nedovedu si představit situaci, kdy by kombinace všech tří metod měla selhat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.10.22 10:43

Já myslím, že jakákoliv antikoncepce je s prerušovanou souloží dostatečná ochrana. Vím, že na to ses neptala, ale nechceš raději jinou fornu antikoncepce, než HA, když máš zhoršené jaterní testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.22 12:06

@Petule030 Uvažuji nad tím, po vyšetření zajdu za gynekoložkou pokud by se jaterní testy a vše s tím zhoršovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.22 21:06

@vedma007 doufám, že neselže. Použila jsem Pharmatex poprvé i naposledy. Pokud selže tak mě trefí šlak😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
16.10.22 14:22

Měla bys uvažovat o zavedení nitroděložního tělíska místo hormonálních pilulek. Nejde o spolehlivost ochrany, ale o to, že pilulky namáhají játka, která jsou životně důležitá, a raději se vyhni všemu, co by je mohlo poškodit. Otěhotnění se bát nemusíš, pokud se chráníš navíc přerušovanou souloží. Myslím, že Pharmatex ještě k tomu je skoro zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.22 15:50

@Lemrucha jsem nerodička, můj gynekolog mi tělísko nedá. Hormonální ne, právě kvůli tomu, že jsem nerodička a nehormonální on nedává a nehormonálnímu nevěřím. Takže dobírám HAK a uvidím co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí