Názor na autosedačku BeSafe

304
4.6.25 13:43

Názor na autosedačku BeSafe

Ahoj,
plánujeme novou autosedačku pro čtyřleteho syna. Líbí se nám BeSafe Flex FIX 2 2025 anthracite mesh. Je to nový model, ale máte někdo zkušenosti? Klidně se starším modelem? Nebo jestli se v tom někdo vyzná, tak by se nám hodil odbornější názor. Nebo pokud budete mít jiný návrh v podobné cenové kategorii, směle do toho. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6440
4.6.25 14:44
@Letynka16 píše: Více

Je to hodně kvalitní značka. Pokud nechcete už vozit v protisměru (je asi posměrná? ), což by bylo nejlepší, tak za mě super. Máme besafe flex fix nějakou už starší, nevím přesně typ, ale je fakt lehká, dá se snadno přenášet mezi auty, je na pásy i isofix a když je dítě unavený, může si trochu posunout sedák dopředu a víc se opřít. Malá tam usíná a nepamatuju, že by jí padala hlava nebo tak něco. Já jsem spokojená. Obecně besafe dělá výborný sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.6.25 14:51

@Liška32 Jojo, po směru. Vím, že by se mělo vozit co nejdéle v protisměru, ale nějak mi to z nás nepřijde nutné. Děkuju i za hodnocení značky, moc jí neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
4.6.25 15:28

Je skvělá, kvalitní. My máme protisměrnou a vozíme v ní syna 3 roky. Ještě dlouho vydrží, syn je v ní naprosto spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11600
4.6.25 15:47

Já bych kupoval sedačku podle hodnocení ADAcu, tenhle model netestovali. Mrkněte na tyhle:

https://www.adac.de/…n-g2-id-897/

nebo:

https://www.adac.de/…-fix-id-845/

Až si vyberete kandidáta, pošlete SZ, občas mám slevičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
4.6.25 18:45

BeSafe patří ke špičce, co se bezpečnosti týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí