Názor na Kladno - Dubí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
71
3.3.25 13:47

Názor na Kladno - Dubí

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda někdo žijete v oblasti Kladno v části Dubí. Našla jsem na to pár názorů, ale už jsou víc jak 10 let staré. S manželem jsme momentálně v nájmu v Kročehlavech. Zajímá mě hlavně lokalita, jestli třeba dopravní dostupnost je dobrá (manžel jezdí MHD na Veleslavín a já případně na Zličín).

Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7835
3.3.25 14:01

@Sunnie úplně nerozumím, proč se na fóru, kde jsou lidi z celé republiky (a zdaleka nejen to) ptáš na situaci, kterou máš pár ulic od sebe? Jednak když si uděláš odpoledne procházku, tak se tam můžeš rozhlédnout nejlépe sama a dobré informace asi získáš v nějaké místní (třeba FB) skupině.
Spojení autobusů snadno najdeš na internetu, zabere ti to pár minut a dostaneš určitě přesnější informaci, než aby ti tu někdo vypisoval svoje dojmy.

Dřív to Dubí bývalo cikánský slum, ale předpokládám, že teď se situace hodně změnila. Doporučuji místo vypisování od kompu - vyjít ven a podívat se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.25 14:04

@vulpes Děkuji za radu :potlesk: s Vaším dovolením se budu ptát na co chci a kde chci. Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.3.25 14:06
@Sunnie píše: Více

Do Dubí budeš evidentně zapadat dokonale :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.25 14:09
@unuděná píše: Více

To právě nevím :mrgreen: jako úplně to kvůli dopravě nevidíme, ale poměrně dost se tam staví… přeci jen nekupuju chleba na večeři, ale nemovitost… a z práce co znám lidi by tam nebydlel nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.3.25 14:10

Já narážím na to, že na dobře míněnou radu se stavíš na zadní jak vzteklej jorkšírák :mrgreen: Vždyť @vulpes má pravdu - zajdi si to tam očíhnout - projdi čtvrť, mrkni před školu, až končí děti, do obchodu atd. To napoví nejvíc. A spoj si skutečně na Idosu vyhledáš lépe, než na emiminu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
3.3.25 14:11

No Dubí je spíš taková horší část Kladna, nicméně kamarádka bydlela dole na Dříni a další Na Šestém a obě místa ok. Vůbec kolem Kralupske to je docela v pohodě. Mě přijde nejhorší Vrapicka ulice a zvlášť hned po projetí Poldovky. Na té první zastávce se srocuji romove a nechtěla bych tam odtud jezdit. Nicméně právě tam se staví nějaké nové luxusní byty, takže třeba se to časem zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
3.3.25 14:13

A jinak jo, nejlepší projít v různou denní dobu a očíhnout. Co vadí někomu, tak s tím jiný problém mít nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.25 14:14

@unuděná Já to pochopila moc dobře :) takže jsem nejspíš špatně formulovala dotaz, poučím se pro příště. Já samozřejmě vím, jak tam jezdí autobusy, ale zajímá mě jestli třeba lidi jezdí do Prahy z té lokality a vyhovuje jim to, nebo jak říká kolegyně je to konec světa, kde pořádné spojení abys pohledal :D a co se procházky týká to mi neřekne jestli se tam lidem žije dobře bez nějakého obtěžování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.3.25 14:16

Ale řekne ;) Mě třeba stačí projít pražské Vršovice a během 10 minut vím, že bych tam bydlet nemohla ani náhodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.25 14:17
@Hojuza píše: Více

Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.25 14:19

Tam bydlela sestra chvíli :D jako mně přijde, že to je skoro ulice od ulice. Ale u těch rodinných domů mi to přijde právě ošemetné a hodně od reality. A zase v práci všichni bydlí jinde a tady by nebydleli ani za milion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.3.25 14:21

My tam taky máme kamarády a jsou spokojení. Ono je to všechno o tom, jaké kdo má priority. Někomu se bude v Dubí žít blaze, mě by vadila i ta nejhezčí část Kladna ;) Proto bych moc nedala na to, co kdo řekne, ale spíš si to sama očíhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
3.3.25 14:29

Jasně, že stejně se musí každý rozhodovat sám a nikdo to za ně neudělá :-) ale bylo by fajn najít pár lidí, co tam žijí a třeba vědí, že tohle je na tom fajn, ale tady to naopak vůbec a pak už si to člověk přebere podle svých preferencí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
17.3.25 13:35

Psala jsem sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie