Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@KKK85 základna je myšleno jako podvozek kočárku? vubec tohle neznam, jsem jak alenka v říši divů🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️
@Annabb píše: Více
základna je k autosedačce. To se připoji na sedadlo auta izofixem, a to vajíčko tam jednodušše nacvakneš. Já poutala pásem a bylo to složité.. když jsem nakupovala a tak, odpoutat, připoutat fakt pořádně… to si myslím že je určitě bezpečnější s tou základnou.
Naše poslední dítě v kočáře bylo asi tak 6×, protože ho nesnášelo. Měli jsme taky z bazaru a v podstatě za tu cenu šel dál, protože my ho využili opravdu asi 6× a na sportovní verzi jsem měla jiný kočár, která dopadla stejně a jen nám ležel pod dekou v chodbě.
Ve sportovní verzi v kombinaci bylo dítě přesně 1×. ![]()
Takže 7 let a použity po 1 dítěti proč ne.
Měla jsem novější cybex a už bych ho znovu nekoupila
. Byla jsem ráda, že jsem ho za „pár“ korun prodala. Ještě doteď mám teda na půdě hlubokou korbičku, ta se snad už ani neprodá. Kočár maximálně do města
.
@Snopy123 píše: Více
Nebudeme si ale nic nalhavat, deti, co nesnasi kocarek urcite neni vetsina. Minimalne v korbe mimina jezdej radi ve vetsine pripadu. ![]()
@DandátkoP Reagovala jsem na příspěvek, že 7 let starý kočár nebude po jednom dítěti. Klidně může být. Jak to má prodávající kupující nic neví. Stačí se ho optat ![]()
Jak to má většina minim je pak asi celkem jedno.
Holky a co říkáte na tento? Paní píše, že autosedačka je nebouraná, používaná 12 měsíců, má dokonce i tu isofixovou základnu.. Autosedačka cybex aton B2 i-size..
@Snopy123 píše: Více
A to cekala, az bude dite ve 2.tride, aby ho prodala?
Nebo kdybych brala tenhle? To by mi stačilo koupit adaptér a vajicko? Chapu správně?
@Annabb píše: Více
na toto bych určitě koukla. Dobrá cena, není to staré. Doklad by měl být i od sedačky.
@KKK85 ten je asi můj favorit.. cena perfektní, moc se mi líbí a jak píšete, není starý 😊