Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@KKK85 píše: Více
Tohle je ale cybexovy vajicko, to kvalitni je prece. Nekvalitni bejvaj jiny znacky trojkombinaci. Ale otazka je, jak je stary, kdyz kocar je starej.
@Annabb píše: Více
Prosim te a za kolik to prodavaj, kdyz mas tak malej budget? Protoze cybexy po jednom diteti jsou i tak dost drahy, ja ten nas bez vejce prodala za 24k. T
no jako měla jsem taky trojkombinaci z bazose, ale nevyužila ani vajíčko, ani sporták.
udělala bych to asi nějak takto:
https://deti.bazos.cz/…ombinace.php
https://deti.bazos.cz/…x-lander.php
https://www.trendybaby.cz/…-jade-green/?…
To je cely nejaky divny, i to vejce co uvadi je celkem drahy. Neverim, ze je kocar po jednom diteti.
@DandátkoP píše: Více
noo právě jak je staré… já bych volila nové vajíčko tedy raději. Poslala jsem např. to joie i se základnou a má to za 6tis, a za 4 koupí v pohodě nějaký starší kočárek, základna zůstane pro sedačku 9-18kg, a pak zainvestuje do lepšího sportáku.
@KKK85
moc děkuju, jste moc hodná, hned na to kouknu.. Kutnou horu mám 4 hodiny autem, ale ostrava zní lépe ![]()
@KKK85 píše: Více
Jo, sedacku bych nikdy nekoupila z druhy ruky. Navic jestli bude stejne stara jak kocar, tak uz bude vic nebezpecna nez bezpecna.
Já se ani nekoukala uplně odkud, jen tak zběžně… že já bych to asi takto nějak udělala. Ta joie sedačka vás i se základnou vyjde na 6tis, a máš základnu na pokračovací sedačku 9-18kg, což je taky super.
Hele ja prodavala jen korbu a sportak, dala jsem to za 24 tisic na bazos a odesla od telefonu a za hodinu jsem mela snad 10 zajemcu a bylo prodano.
@KKK85 To je v pořádku, moc děkuju.. Jsem prvorodička tudíž se vůbec nevyznám, nemám se v okolí ani koho zeptat ohledně kočárku, tak se ptám aspoň takhle
Takže ještě jednou moc děkuju.
Tchyně je názoru toho, že vajicko nepotřebuju dokonce že mi stačí kočárek za 500 kč z hraboše a to nejsme žádný sociální případ.. ![]()
Tak záleží, jestli budeš mít vajíčko jen na přenášení k lékaři apod anebo s ním chceš jezdit normálně i autem. Pokud 2. možnost, tak bych do bazarového fakt nešla, protože (pokud to nekupuješ třeba od příbuzného) nikdy nevíš, zda sedačka nebyla bouraná - v takovém případě se už používat nesmí. Navíc životnost autosedačky se uvádí cca 5 let, pak už můžou degradovat plasty atd., takže pokud je z roku 2017 - nebrat.
Jinak Priam měla kamarádka a kupovala ještě jeden kočár, protože tenhle je opravdu vhodný jen do obchoďáku a na dokonale rovné cesty.
@Popokatepetla Lékaře máme cca 10-15 minut autem, jinak bych musela autobusem, to už by se protáhlo. Takže vajíčko do auta
Za mě je rozhodně důležité kvalitní vajíčko, i když pojedeš jen kousek… nás vloni s dcerou nabouralo auto asi 2km od baráku… byla to šlupka, dcera už je starší, ta už je v sedačce 15-36, ale nebýt připoutaná, protože je to kousek, a protože jedeme pomalu tak letí… Kočárek ti za mě stačí bazarový, to já bych zase neutratila za kočárek hluboky 20-25tis… já pak chěla pořádný sporták, ale i tak jsem šla do bazarového. Ale sedačky kvalitní.. my neměli tedy tu základnu, ale je to super. Ale měli jsme vajíčko romer, pak sedačku 9-18 zase romer, a ted 15-36kg cybex. Není ani dobré takové ty sedačky 0-36.. lepší prostě fakt každou zvlášt. Bezpečnost na prvním místě. Ty základny si pak nastuduj, kdybys to kupovala… nějaká je jen k vajíčku, nějaké jsou i pokračovací. Kvalitní sedačky jsou i romer, cybex, to joie.