Názor na kočárek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10921
20.2.25 11:47
@KKK85 píše: Více

Tohle je ale cybexovy vajicko, to kvalitni je prece. Nekvalitni bejvaj jiny znacky trojkombinaci. Ale otazka je, jak je stary, kdyz kocar je starej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
20.2.25 11:50
@Annabb píše: Více

Prosim te a za kolik to prodavaj, kdyz mas tak malej budget? Protoze cybexy po jednom diteti jsou i tak dost drahy, ja ten nas bez vejce prodala za 24k. T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.25 11:52

@DandátkoP paní ho prodává za 9 tisic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7274
20.2.25 11:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
20.2.25 11:54

To je cely nejaky divny, i to vejce co uvadi je celkem drahy. Neverim, ze je kocar po jednom diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7274
20.2.25 11:56
@DandátkoP píše: Více

noo právě jak je staré… já bych volila nové vajíčko tedy raději. Poslala jsem např. to joie i se základnou a má to za 6tis, a za 4 koupí v pohodě nějaký starší kočárek, základna zůstane pro sedačku 9-18kg, a pak zainvestuje do lepšího sportáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.25 11:56

@KKK85
moc děkuju, jste moc hodná, hned na to kouknu.. Kutnou horu mám 4 hodiny autem, ale ostrava zní lépe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
20.2.25 11:57
@KKK85 píše: Více

Jo, sedacku bych nikdy nekoupila z druhy ruky. Navic jestli bude stejne stara jak kocar, tak uz bude vic nebezpecna nez bezpecna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27

@DandátkoP Teď se koukam, původně chtěla 12 990

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7274

Já se ani nekoukala uplně odkud, jen tak zběžně… že já bych to asi takto nějak udělala. Ta joie sedačka vás i se základnou vyjde na 6tis, a máš základnu na pokračovací sedačku 9-18kg, což je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
20.2.25 11:59

Hele ja prodavala jen korbu a sportak, dala jsem to za 24 tisic na bazos a odesla od telefonu a za hodinu jsem mela snad 10 zajemcu a bylo prodano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.25 12:01

@KKK85 To je v pořádku, moc děkuju.. Jsem prvorodička tudíž se vůbec nevyznám, nemám se v okolí ani koho zeptat ohledně kočárku, tak se ptám aspoň takhle :) Takže ještě jednou moc děkuju.
Tchyně je názoru toho, že vajicko nepotřebuju dokonce že mi stačí kočárek za 500 kč z hraboše a to nejsme žádný sociální případ.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
20.2.25 12:06

Tak záleží, jestli budeš mít vajíčko jen na přenášení k lékaři apod anebo s ním chceš jezdit normálně i autem. Pokud 2. možnost, tak bych do bazarového fakt nešla, protože (pokud to nekupuješ třeba od příbuzného) nikdy nevíš, zda sedačka nebyla bouraná - v takovém případě se už používat nesmí. Navíc životnost autosedačky se uvádí cca 5 let, pak už můžou degradovat plasty atd., takže pokud je z roku 2017 - nebrat.
Jinak Priam měla kamarádka a kupovala ještě jeden kočár, protože tenhle je opravdu vhodný jen do obchoďáku a na dokonale rovné cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.25 12:09

@Popokatepetla Lékaře máme cca 10-15 minut autem, jinak bych musela autobusem, to už by se protáhlo. Takže vajíčko do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7274
20.2.25 12:09

Za mě je rozhodně důležité kvalitní vajíčko, i když pojedeš jen kousek… nás vloni s dcerou nabouralo auto asi 2km od baráku… byla to šlupka, dcera už je starší, ta už je v sedačce 15-36, ale nebýt připoutaná, protože je to kousek, a protože jedeme pomalu tak letí… Kočárek ti za mě stačí bazarový, to já bych zase neutratila za kočárek hluboky 20-25tis… já pak chěla pořádný sporták, ale i tak jsem šla do bazarového. Ale sedačky kvalitní.. my neměli tedy tu základnu, ale je to super. Ale měli jsme vajíčko romer, pak sedačku 9-18 zase romer, a ted 15-36kg cybex. Není ani dobré takové ty sedačky 0-36.. lepší prostě fakt každou zvlášt. Bezpečnost na prvním místě. Ty základny si pak nastuduj, kdybys to kupovala… nějaká je jen k vajíčku, nějaké jsou i pokračovací. Kvalitní sedačky jsou i romer, cybex, to joie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí