Názor na kočárek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
20.2.25 10:48

názor na kočárek

Dobrý den holky, prosím poraďte mi jaký máte názor na tento kočárek? Mám možnost koupit z druhé ruky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2894
20.2.25 10:53

Za me je Priam neprakticky vhodny tak do obchodaku. Nechtela bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.25 11:02

@Maggdallena proč myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
20.2.25 11:08

Protoze jsem bohuzel chvili mela Balios. Kamaradka Priam, takze jsme ho dost zkousela. Pro me to je proste kocarek na dobre a rovne cesty, do obchodu a celkove takovy kocarek pro panenky. Po me to bylo velke zklamani, protoze se mi libily a chtela jsem je. Ale ve vysledku nic pro me. Ale nekomu to vyhovovat urcite bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27000
20.2.25 11:08

Přední kolecka moc mala. Korba bude asi ok, ale sportak malinky a naprd. Ale kazda mame jine nároky 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.25 11:11

Děkuju za názor holky, já právě potřebuju korbičku a vajíčko, sporťák bych si koupila kdyžtak později o to mi nejde.. Ale nemůžu nikoho najít, kdo by prodával jen vajíčko s korbou..Terén takový klasicky, maximálně tráva a rovinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
20.2.25 11:15

@Annabb kupte si kvalitní vajíčko co bude mít adaptéry na vámi vybraný kocarek. Vajicka z kombinaci jsou většinou dost nekvalitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.2.25 11:19

Priam je dobrý kočárek. Ovšem tohle je starý model, z roku 2017.
Sice píše, že je po jednom dítěti, ale tomu u celkem starého modelu nevěřím. Leda, že by si ho schovala na druhé a to ji pak nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7231
20.2.25 11:38
@Annabb píše: Více

ty vajíčka z kombinaci jsou fakt nekvalitní. Já měla hluboky za 3tis z bazaru, vajíčko kvalitní, a pak jsem kupovali lepší sporták…taky bazarový, ale už lepší asi za 6-7tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
20.2.25 11:40

Mám autosedačku cloud T od cybexu, je skvělá. Mám od nich židličku Lemo a je to naše láska.

Kočárek jsem zamítla, jedna z největších prodejen v Brně mi řekla, že na to mají neskutečné množství reklamací, na podvozek. Sami mi to nedoporučili, díky tomu jsem koupila svůj druhý tip, levnější kočárek. Takže to nedělali pro nějaký svůj výdělek.

Pokud bys chtěla jet někde i jen kousek, kde není stoprocentní asfaltka, je dost možné, že si ho rozhrkáš. Upřímně, jezdím po Brně a i jen praskliny v chodníku jsou pro kolečka dost brutální a to mám mnohem větší :D Koukni se někdy pod nohy, kolik toho je na chodnících, do té doby jsem to vůbec nevnímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.25 11:40

@KKK85 takže jste měla jen korbičku z bazaru a koupila lepší vajicko?.. Čtu o tom hodně, že se 3v1 nedoporučuje, ale nemám v plánu malého nechávat dlouho ve vajíčku, maximálně na cestu k lékaři.. Mám budget momentálně 10 tisíc na korbu i vajicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.25 11:45

@Temnástranasíly Druhy tip byl jaky jestli se muzu zeptat na název?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
20.2.25 11:45
@Dollorres píše: Více

Presne, ten kocar je pekne starej, minimalne musel nekomu dlouho nekde lezet.

A mam stejnej nazor na Priam jako vetsina, po pul roce sel pryc. Neprojede poradne ani tou travou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
20.2.25 11:46

Nehoda je otazka vterin. To neni o dobe ve vajicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
20.2.25 11:47

Já jsem si nakonec vzala Britax smile 5z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...