Názor na moji snahu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Názor na moji snahu
Ahoj maminky! ![]()
chtěla bych Vás poprosit o názor na můj nový koníček - šití. Před 30 lety jsem dostala ke svatbě šicí stroj, který jsem kvůli situaci ve světě oprášila a začala šít roušky ze začátku pro potřebné (hasiči, supermakety atd.).
Postupně už měli základní roušky všichni, kteří je nutně potřebovali, a tak jsme si s dcerou začali s designem a vzory víc hrát. Syn studuje na vysoké škole marketing, a tak založil živnost a e-shop, abysme nemuseli prodávat „na dobré slovo“, ale mělo to nějakou formu.
e-shop je na adrese ****(však šij!
)
byla bych moc ráda, kdybyste se podívaly a napsaly mi nějakou zpětnou vazbu - co se vám libí, co byste změnili a proč.
Mimochodem, máme tam i hezké vzory pro prcky, napadlo nás, že než děti předsvědčovat aby roušku museli nosit, tak je lepší vyrábět takové, které si nebudou chtít sudnat ![]()
děkuju všem ![]()
Edit adminem: smazán odkaz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Snaha 1-
Produkt 3-, promiň, v každé druhé chalupě se šijou stejný a lepší
Marketing 4-, co to toho chlapce proboha učí? ![]()
- Upravit
Já bych řekla, že trh s rouškami je teď už nasycený a že lidé objednávají spíš už takové různé zajímavé designovky, což uplně na tom tvém eshopu nevidím. No a pak to křivé šití na vyfocených rouškách
Já jsem švadlenka totální amatér, roušek jsem ušila pár jen pro rodinu, ale dovolím si tvrdit, že je mám ušité rovněji.
Webovky asi dobrý, akorát mě teda zaráží cena roušky a nenašla jsem cenu dopravy… A zajímalo by mě co budete prodávat až pomine ta doba koronavirová ![]()
@Marci457 píše:
Ahoj maminky!![]()
chtěla bych Vás poprosit o názor na můj nový koníček - šití. Před 30 lety jsem dostala ke svatbě šicí stroj, který jsem kvůli situaci ve světě oprášila a začala šít roušky ze začátku pro potřebné (hasiči, supermakety atd.).
Postupně už měli základní roušky všichni, kteří je nutně potřebovali, a tak jsme si s dcerou začali s designem a vzory víc hrát. Syn studuje na vysoké škole marketing, a tak založil živnost a e-shop, abysme nemuseli prodávat „na dobré slovo“, ale mělo to nějakou formu.e-shop je na adrese
www.saksi.cz (však šij!)
byla bych moc ráda, kdybyste se podívaly a napsaly mi nějakou zpětnou vazbu - co se vám libí, co byste změnili a proč.
děkuju všem
Mimochodem, máme tam i hezké vzory pro prcky, napadlo nás, že než děti předsvědčovat aby roušku museli nosit, tak je lepší vyrábět takové, které si nebudou chtít sudnat
Roušky jsou moc pěkné… ![]()
Ale nevidím tam nikde kontakt na Tebe jako na firmu, žádné IČO, žádné prodejní podmínky, ani způsob jak řešíte reklamace, bez toho snad nemůžete internetový obchod pustit?
Taky vidím snahu o reklamu a o priziveni se na aktuální situaci. Rousky by měly byt tak o 30 Kč levnější.
@free333 píše:
Roušky jsou moc pěkné…Ale nevidím tam nikde kontakt na Tebe jako na firmu, žádné IČO, žádné prodejní podmínky, ani způsob jak řešíte reklamace, bez toho snad nemůžete internetový obchod pustit?
Asi tak..:)
@Betty MacDonald píše:![]()
Jéeeeeeeeeee, reklama s příběhem
![]()
![]()
Reklamy s příběhem dnes frčí. Jak v tom není senior, narození dítěte a minimálně retrívr tak nestojí za nic. ![]()
@berusa.m píše:
Reklamy s příběhem dnes frčí. Jak v tom není senior, narození dítěte a minimálně retrívr tak nestojí za nic.
Jo zvířátkove reklamy jsou ty nejkrásnější
![]()
Sorry jako, ale to zpracování je ubohé… ![]()
Jako domácí práce na rozdávání zdarma dobré, ale toto prodávat bych se styděl…
Vydávat křivej steh šicím strojem a chuchvalce nití na lícové straně za ručně vyráběný originál je trapné a ubohé… I ti 5ti letí Číňánci šijou líp a za zlomek ceny…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat