Kde sehnat korzet?

2
7.4.20 20:59

Kde sehnat korzet?

Potřebovala bych sehnat šněrovací bíly korzet pod prsa. Zkoušela jsem se dívat do pár bazarů, čínských e-shopů, ale žádný není vyhovující(všechny jsou i s podprsenkou). Měl by být pod 1000 korun, žádný kýčovitě erotický. Zhruba, nebo téměř, jak je na obrázku. Nemá tu náhodou někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1351
7.4.20 21:00

Ušije švadlena, ale za cenu pod 1000 tak maximálně z toaletního papíru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
7.4.20 21:10

@Lehu Něco podobného jsem si chtěla před pár lety ušít, upustila jsem od toho protože předběžný rozpočet na materiál se mi vyšplhal na 5000 a to byla krize a ceny byly mnohem níž než teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
7.4.20 21:21

Pod 1000 se nedostaneš, pokud nechceš nějakou mrchu z číny. Riwaa Nerona šije báječné korzety, ale vychází kolem 5000. Jinak e-bay nebo Wish, ale můžeš přijít asi ledascos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.9.20 21:15

To je dost, za5000 a pak ztloustnu a je to v haji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
26.9.20 22:53

Za tu cenu určitě nic kvalitního neseženete. Riwaa je možnost. Ovšem jsou tu i skvělé zahraniční korzetiérky. Tam i když se vám podaří domluvit, že zásilku pošlou tak, abyste už neplatila clo a dph, tak ta cena poleze spíš k 10 000,– :nevim:

Budete-li chtít objednat něco z wishe nebo e-bay, tak si to samé napřed najděte na Aliexpress. Je to všechno to samé a tam dávají kupující fotky toho, co jim přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
27.9.20 12:23

@negra no tak korzet je šněrovací, takže s velikostí až dvě tam či zpět se počítá. Pokud člověk nabere 20 kg tak ano, pak mu korzet sedět nebude.

Pokud chce člověk cokoliv jiného, než doplněk k erotické předehře, který rychle sundá a je jedno, jak mu padne, tak fakt chce šitý na míru, což prostě je složité řemeslo a materiál taky není úplně levný.

pokud to má být jen součást předehry, tak stačí cokoliv z internetu - tady je nějaký krajkový bílý underbust, případně tam mají bavlněné z nebarveného plátna ale na nošení déle jak desítky minut to fakt chce korzet na míru, natož pokud by měl fakt stahovat a tvarovat postavu.

https://www.korzety.cz/…sovy-korzet/

jinak pokud postatou má být jen tvarování postavy, tak na poměr cena/výkon vychází daleko lépe kvalitní stahovací prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat