Vozík za auto - prudký sjezd

152
6.4.20 12:26

Vozík za auto - prudký sjezd

Ahoj všem, prosím o radu:
Potřebuji převézt břemeno na velkém vozíku (přirovnala bych to k autu na takové té pošině - jen auto je těžší a menší) na místo dostupné pouze po nezpevněné cestě. Na tuto cestu je ovšem prudký sjezd z asfaltky. Existuje nějaký limit na úhel mezi ojí vozíku a koulí? Jakože jak moc může auto jet z kopce, když je ještě vozík „nahoře“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
carsa
6.4.20 12:28

Předpokládám, že je to homologovaný přívěs a má brzdy…

• Citovat
  • Upravit
9166
6.4.20 12:39

No může se ti také vyvléci z koule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.4.20 12:39

@carsa Měl by mít brzdy. Ale vozík není můj, takže se musím zeptat. Běžně se na něm tahá několik tun na větší vzdálenosti po lokálkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.4.20 12:43

@pannda A jak zjistím ten limit, kdy se to už stane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
6.4.20 12:44

Chlap říká, že u koule je velký rozsah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
6.4.20 12:47

V pohodě to vyjedete a odvezete.

(Pak když se vám to urve/vyvlíkne a celý rozmlátí někde, tak jenom: Však on Cenarius na emiminu mi psal, že to v pohodě odvezu, nevím kde je problém :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.4.20 12:57

@Petula306 @Cenarius A jde ten úhel, prosím, někde vyčíst? Není to v papírech u koule? Já to právě nikde nenašla a raději bych to měla nějak potvrzené. Ale děkuji za naději! :mrgreen:
Jako jestli se rozmlátí břemeno je fuk, ale vozík, kouli a auto tedy zničit nechci no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
6.4.20 13:25
@-Vikiviki- píše:
@Petula306 @Cenarius A jde ten úhel, prosím, někde vyčíst? Není to v papírech u koule? Já to právě nikde nenašla a raději bych to měla nějak potvrzené. Ale děkuji za naději! :mrgreen:
Jako jestli se rozmlátí břemeno je fuk, ale vozík, kouli a auto tedy zničit nechci no…

Máte-li strach, zkuste kritické místo projet napřed bez břemene se zátěží… manžela. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
6.4.20 17:39

Prej pokud projede auto, projede vozejk a maximálně škrtne tím závěsem :lol: máme o tom dlouhou diskuzi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
7.4.20 09:34

@Petula306 :palec:
Moc všem děkuji za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...