Vozík za auto - prudký sjezd
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vozík za auto - prudký sjezd
Ahoj všem, prosím o radu:
Potřebuji převézt břemeno na velkém vozíku (přirovnala bych to k autu na takové té pošině - jen auto je těžší a menší) na místo dostupné pouze po nezpevněné cestě. Na tuto cestu je ovšem prudký sjezd z asfaltky. Existuje nějaký limit na úhel mezi ojí vozíku a koulí? Jakože jak moc může auto jet z kopce, když je ještě vozík „nahoře“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@carsa Měl by mít brzdy. Ale vozík není můj, takže se musím zeptat. Běžně se na něm tahá několik tun na větší vzdálenosti po lokálkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pohodě to vyjedete a odvezete.
(Pak když se vám to urve/vyvlíkne a celý rozmlátí někde, tak jenom: Však on Cenarius na emiminu mi psal, že to v pohodě odvezu, nevím kde je problém
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petula306 @Cenarius A jde ten úhel, prosím, někde vyčíst? Není to v papírech u koule? Já to právě nikde nenašla a raději bych to měla nějak potvrzené. Ale děkuji za naději! ![]()
Jako jestli se rozmlátí břemeno je fuk, ale vozík, kouli a auto tedy zničit nechci no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Vikiviki- píše:
@Petula306 @Cenarius A jde ten úhel, prosím, někde vyčíst? Není to v papírech u koule? Já to právě nikde nenašla a raději bych to měla nějak potvrzené. Ale děkuji za naději!
Jako jestli se rozmlátí břemeno je fuk, ale vozík, kouli a auto tedy zničit nechci no…
Máte-li strach, zkuste kritické místo projet napřed bez břemene se zátěží… manžela. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prej pokud projede auto, projede vozejk a maximálně škrtne tím závěsem
máme o tom dlouhou diskuzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit