Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
mohu se zeptat na názor na tento RD? http://www.sreality.cz/…o/1208640348
Hledáme RD do 50 km od Prahy, do 3 mil. korun a náhodou jsem objevila dům v Čerčanech. tuto lokalitu vůbec neznám, ale podle informací na netu se jedná o střediskovou obec.
Dům prodává starý pán, který potřebuje peníze, aby si mohl dovolit dožít v domově důchodců, proto je cena levnější. Aspoň tak nám to vysvětlila makléřka. Podívat se na něj jdeme příští týden.
Děkuji za názory na dům i postřehy na tuto lokalitu.
Najdi si to na katastru, kdo je majitel, pripadne jestli tam neni nejake bremeno. Jinak nevim.
Do Čerčan jsem jezdila asi rok s holkama k dětský, spokojená jsem celkem byla (ale ne natolik, abych se nepřesunula za lepší dr, když jsem na ní narazila:) Krajina kolem je moc pěkná, líbí se mi. Na cestě do Prahy ale bývají zácpy. Víc mě nenapadá, zas tolik to tam neznám, mám tchánovce pár km od Čerč.
Já tedy lokalitu osobně neznám, ale moje bývalá kolegyně bydlela v Čerčanech, pracovala v Praze. Dojížděla denně vlakem, spojení tehdy říkala, že dobré. Moc se jí tam líbilo. Podrobnosti nevím. Myslím, že lokalita by to mohla být hezká. K domu nevím, mě by asi moc nezaujal, ale záleží, jak moc si může člověk v okolí Prahy s takovým rozpočtem vybírat.
Mno baracek to neni osklivej, ale brzo to bude chtit novou strechu, koupelna je nejaka usmudlana, ale to je asi jen spinavy
a asi tam budou jeste potreba nejaky dodelavky podle fotek, a muj manzel neni moc zastancem elektrickeho topeni…hlavne to chce zkontrolovat, jestli neni barak nejak vlhkej, aby jste pak nemeli nekde mokry livance… ![]()
Podle mapy je ten dum hodne blizko vody a podle popisu je po castecne rekonstrukci - nemuzeli ho treba castecne rekonstruovat, protoze byl vytopeny?
Mě ten baráček podle tý narezlý kuchyně příjde, že byl vytopenej ![]()
Určitě si ho vyjeď na katastru jestli tam nejsou věcná břemena, exekuce apod. Na internetu najdeš i zátopovou mapu. Na prohlídku bych si sebou vzala někoho zkušeného třeba otce nebo někoho kdo tomu rozumí. My jsme sebou taky měli známého a v rozhodnutí nám hodně pomohl i jeho názor.
Ať vám to vyjde! ![]()
Jen tak mimo diskuzi: nechápu proč jde někdo nabízet dům k prodeji a nechá ho nafotit tak nechutně zabordelařený a špinavý.
Čerčany znám osobně. je tam škola, školka, obchody. dobré spojení do Prahy, nebo kousek do Benešova. ale pozor, píší že je to Čerčany-Městečko. a to je ještě kousek za Čerčanama. takže jestli nemáš auto, tak to bude do Čerčan ještě pěkný kus, řekla bych že je to tak kilometr.
přímo v tom domě, bydlí nějaký pán, který je prý trochu blázen, bylo tam už hodně lidí a všechny odradil ten neskutečný nepořádek. na fotkách to tak nevypadá, ale ve skutečnosti je to mnohem horší..
raději anonymně, nechci aby si někdo myslel že schválně pomlouvám…
@ncc1701 v čerčanech jezdí vlak, bydlím na stejné trati směrem blíž ku Praze. Ale i tak je to velká výhoda, jede co půl hodiny a ve špičkách každých 15 min, do centra Prahy to bude tak cca 35-40 min myslím. Krajina je to krásná, jezdíme tím směrem na kolo. Jinak bych nakoukla do katastru, zda tam není věcné břemeno, poptala se, jak vypadá územní plán v blízkém okolí a na prohlídku vzala někoho, kdo rozumí techbńickému stavu budov- snad lze najmout i přes net, pokud nemáte nějakého stavebního ing v rodině či v okolí..
@berusa.m píše:
Určitě si ho vyjeď na katastru jestli tam nejsou věcná břemena, exekuce apod. Na internetu najdeš i zátopovou mapu. Na prohlídku bych si sebou vzala někoho zkušeného třeba otce nebo někoho kdo tomu rozumí. My jsme sebou taky měli známého a v rozhodnutí nám hodně pomohl i jeho názor.
Ať vám to vyjde!Jen tak mimo diskuzi: nechápu proč jde někdo nabízet dům k prodeji a nechá ho nafotit tak nechutně zabordelařený a špinavý.
My vybirame byt a taky se clovek nekdy nestaci divit co tam nafotej za bordel..
![]()
Jo a pán prý není vůbec starý… prý ani neví kam půjde bydlet, až dům prodají.. je opravdu mimo..
jedna realitní makléřka, co tam byla, sama říkala, že v tom stavu v jakém je je vlastně neprodejný.
@Anonymní píše: Čerčany znám osobně. je tam škola, školka, obchody. dobré spojení do Prahy, nebo kousek do Benešova. ale pozor, píší že je to Čerčany-Městečko. a to je ještě kousek za Čerčanama. takže jestli nemáš auto, tak to bude do Čerčan ještě pěkný kus, řekla bych že je to tak kilometr.
přímo v tom domě, bydlí nějaký pán, který je prý trochu blázen, bylo tam už hodně lidí a všechny odradil ten neskutečný nepořádek. na fotkách to tak nevypadá, ale ve skutečnosti je to mnohem horší..
raději anonymně, nechci aby si někdo myslel že schválně pomlouvám…
Pokud se Ti bude líbit okolí a dům bude stavebně a vlastnicky v pořádku, tak se vyprdni na nepořádek, najmi vyklízecí firmu a nastěhuj se až do zrenovovaného. I když započítáš náklady na takovou firmu, stejně ta cena bude podle mne výhodná.. ![]()
Jinak holky maji pravdu zaplavovou oblast bych taky zkoukla, to pak nechtej pojistovny ani pojistit…jinak pokud to mate pres realitku tak maklerka by mela vedet o zastave apod. veci ![]()