Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ta kuchyne je fakt divna. Od ceho jinyho nez od vody by to mohlo byt ![]()
Kdyby šlo jenom o ten bordel, tak známí známých koupili hooodně zabordelený barák a ještě si docela vydělali, když to všechno nechali odvést do sběru
Jestli je původní majitel nějaký divný, nedej bože s duševní poruchou- rychle od toho ruce pryč. ![]()
My koupili domek od staré paní- osobně jsme s ní v domově důchodců několikrát mluvili, zdála se nám na své stáří (přes 80.let) v normě, ale… ![]()
Dům jsme bez jakéhokoliv podezření koupili, rok rekonstruovali a vkládali peníze a pak se náhle ozvali ztracení příbuzní, že v době prodeje byla majitelka duševně nemocná a tudíž je prodej neplatný!! ![]()
V době prodeje byla paní svéprávná, s občankou, ale -a to jsme netušili a neměli šanci nijak zjistit- už asi 2 roky před prodejem se majitelka začala,,léčit" se stařeckou demencí.
Celý spor došel až k soudu, soudili jsme se přes 2 roky a šance na výhru nic moc, tak jsme ze zoufalství přijali nabídku příbuzných- připlatit si- výrazně, takže jsme zadlužení ještě víc.
![]()
Když to po sobě čtu, připadá mi to jako sci-fi, ale je to fakt. ![]()
Raději anonym, snad chápete. ![]()
..no už to že zakladatelce někdo pochopila jsem, že realit. makléř řekla, že tam bydlí starý pán který potřebuje peníze, aby mohl jít dožít do DD.jo jasně starý dědula bude mít nerez novou kuchyn a kachličky v moderním stylu…hmmm to spíš jestli je podivín tak se nijaký ten blázen mohl vytopit sam…přetekla mu vana, či něco takového, dřez…no prostě je to od vody, no kdoví jestli se tam neodehrálo nijaké drama
moc utulně na me nepusobí, i když není zastaralý
Jo a nepravdivá informace o majiteli taky není dobrou známkou prodejce…no asi to někdo chce prodat za každou cenu
@iiiv píše:
Mě ten baráček podle tý narezlý kuchyně příjde, že byl vytopenej
to mě taky napadlo, no uvidíme z prohlídky. Já osobně bych šla spíš do pozemku a nového domku, ale manžela tento barák hodně zaujal,. za prohlídku nic nedáme, ale to jak makléřka spěchala se mi nelíbí. Prý hypotéka je možná, ale musí to proběhnout rychle
@berusa.m píše:
Určitě si ho vyjeď na katastru jestli tam nejsou věcná břemena, exekuce apod. Na internetu najdeš i zátopovou mapu. Na prohlídku bych si sebou vzala někoho zkušeného třeba otce nebo někoho kdo tomu rozumí. My jsme sebou taky měli známého a v rozhodnutí nám hodně pomohl i jeho názor.
Ať vám to vyjde!Jen tak mimo diskuzi: nechápu proč jde někdo nabízet dům k prodeji a nechá ho nafotit tak nechutně zabordelařený a špinavý.
Prý tam žije starý pán - přes 80 let a je nemocný. Rodinu nemá a proto to prodává. Tam bych uklizeno nečekala, ale člověk musí být v dnešní době opatrný.
Anonym z 22:51
Tak bakt bacha
- silně mi to připomíná ten náš případ- realitka na nás dost tlačila a velmi spěchala, majitelka dle nich stará paní- potřebuje rychle peníze, rodinu údajně neměla. Nakonec jsme dopadli na hubu.
Mimoch.-to jak tu zmiňují holky- na starého osamělého pána je velmi podivný design a ta zarezlá lišta v kuchyni taky nebudí moc důvěru.
No nevím, jediné co mi trochu nesedí je, že tam bydlí starý pán. Ta koupelna a kuchyň nevypadají jako zařízení co si pořídí starý 80ti letý důchodce. ![]()
Rozhodne se tam jed podivat. Zajimalo by me, kde zali ty tri podlazi - sklep? Na denni dojizdeni do prahy je to podle me moc daleko.
Mrkni na uzemni plan obce. muze se v blotkosti do budoucna kde co stavet. hledame dlouho pozemek a uz jsme jich par diky up zamitli.
Na fotce z venku je za tím domkem ještě jeden domek(předpokládám sousedé),normálně bych se slušně šla, když už tam budu zeptat kdo tam bydlí, bydlel, jestli neví něco že by se tam něco stalo…já tam ztoho mám brrr fakt divný pocit, ale to bude asi tím nepořádkem ![]()
@Lauda Jestli si muzete dovolit barak za 3mil, tak se mrkni na tuto firmu nabizi postaveni bungalovu 4+kk za 1 600 000,– kdyz si k tomu koupite okolo Prahy pozemek za cca 1mil, tak budes mit novy barak a svuj a bez problemu ![]()
(na tu cenu tam nekoukej, to se prodava uz po nejakych lidech) ale zprostredkovava postaveni realitka Dum realit…
http://www.sreality.cz/…-/1620333404
http://www.sreality.cz/…-/2737202012
Chteli jsem si to od nich taky nechat postavit, ale bohuzel neni pozemek
Nakoukla jsem jen ze zvědavosti na domeček.
První mě ale zarazilo, že tohle není dům starého pána. Podle toho interiéru odhaduju. Je zvenku i zevnitř vidět, že dům prošel rekonstrukcí a ne úplně dávno, ale ten vnitřek vypadá děsně. Byla bych opatrná, co v tom je. Napadá mě chlap, co ho opustila ženská, a teď chlastá.
Barák rozhodně vyplavený nebyl. tam voda vůbec nedosahuje ani při povodních…
http://www.mapy.cz/#!q=%25C4%258Der%25C4%258Dany%2520m%25C4%259Bste%25C4%258Dko&t=s&x=14.697408&y=49.852832&z=13
koukni ale na mapy, jak daleko to městečko od čerčan je. jestli budou chodit děti pěšky do školy nebo se budete pohybovat bez auta, tak je to do čerčan opravu daleko…