Názor na značku Kenwood

792
28.1.13 22:57

Názor na zn. KENWOOD

Zajímá me vas nazor na zn. Kenwood, jestli od nich doma neco máte, proste vse kolem toho. Chci si do domácnosti poridit par veci, jako robota, mlynek na maso, sekácek, krájec, atd a premyslím, jakou zn zvolím, nemusí teda byt vse od stejne, ale Kenwood si rikam, ze je dobrá znacka, ale je to i kvalita nebo se plati hlavne za znacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
28.1.13 23:33

Ahoj, já také přemýšlím o robotu Kenwood. Zatím mám jen rychlovarnou konvici :). Mám ji asi tak čtyři měsíce a začala se nahoře u víka loupat barva. Není to funkční vada, reklamovat to nepůjdu, ale štve mě to. Každopádně robot Kenwood je klasika, má krásný design (líbí se mi víc než KitchenAid) - asi do něj půjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
28.1.13 23:44

No, kenwood jsem pořídila jednou a stačilo. Už nikdy víc. Já mám osvědčenou značku Tefal a Eta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
28.1.13 23:51

Máme robot Kenwood a šla bych do něj znovu, slouží nám už třetím rokem a bez problémů.
My měli problémy s Etou, tu už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
28.1.13 23:53

Měla jsem doma robot Kenwood (hnětač, struhač, mixér) - plně funkční po zhruba 30 letech :) (zdědila jsem ho po tetě, kterou Kena donutil strýc vyhodit).
Jestli si drží takovou kvalitu i dnes, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.1.13 23:54

Objednala jsme zatím jen mlýnek na maso… pri dlouhém zjistování jsem dosla k nazoru, ze robot s mnoha funkcemi nechci, chtela bych ten, co jen hnete, míchá, šlehá, designove se mi taky moc libi, maji ho i celebrity, Vanek, Pohlreich… tak nevím no, chce to vic nazoru… Niki, co vám vadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.1.13 23:55
@anecak píše:
Máme robot Kenwood a šla bych do něj znovu, slouží nám už třetím rokem a bez problémů.
My měli problémy s Etou, tu už nikdy víc.

a jakej máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.1.13 23:56

Mám set mixér, sekáček, šlehač a ještě je tam nástavec na kaši a naprostá spokojenost. Používm ho 2 roky skoro denně a pořád je jak nový.

• Citovat
  • Upravit
11081
28.1.13 23:56

@eldarka, Major titanium, máme mlýnek na maso, struhadlo, hnětací a další háky, mixér, mlýnek na těstoviny a pasírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
28.1.13 23:57
@lucenka píše:
Mám set mixér, sekáček, šlehač a ještě je tam nástavec na kaši a naprostá spokojenost. Používm ho 2 roky skoro denně a pořád je jak nový.

pod to se musím podepsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
28.1.13 23:58

Mám mixér. Byl sice drahý jak prase, ale je to prostě jednička. Zvládne jakékoli těsto, ale i třeba bambucké máslo, když si šlehám tělové máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
29.1.13 06:29

Já mám doma kuchyňský robot od této značky a taky jsem moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
29.1.13 06:29

@montchitchi to by mě zajímalo jak se dělá to tělové máslo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
29.1.13 07:31

@trybitka Dělám podle tohoto receptu, vyhovuje mi nejvíc. Ale oleje můžeš různě obměňovat.
 http://wellnessmama.com/…tter-recipe/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
29.1.13 07:34

Mám už 6 let pomalý hrnec a nedám na něj dopustit  :potlesk:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max