Nazývá mě Douchová
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Normálně jdi za ním do kanceláře a řekni mu, že ses dozvěděla že o tobě takhle mluví a že bys byla ráda, kdyby pokud mu něco vadí to řešil výhradně s tebou, přímo a čestně a nevyjadřoval své antipatie k tobě takovým způsobem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lynette píše:
Normálně jdi za ním do kanceláře a řekni mu, že ses dozvěděla že o tobě takhle mluví a že bys byla ráda, kdyby pokud mu něco vadí to řešil výhradně s tebou, přímo a čestně a nevyjadřoval své antipatie k tobě takovým způsobem.
udelala bych to same. ![]()
- Citovat
- Upravit
A co s tim chces delat? Pujdes mu vynadat?
Nic se tim nevyresi, vybodni se na to.. Nas sef se taky jednou v podnapilem stavu vyjadril o zamestnancich dost nevybirave. Vsichni jsme si o nem pomysleli, ze je to namyslenej kreten a to je tak vsechno..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to hodila za hlavu a myslela si svoje. Svým chováním přesně dokazuje, co je zač, tyhle typy úplně nesnáším. Podle mého názoru je úspěšný ten, kdo to o sobě nikde nerozhlašuje, chová se pokorně a slušně a ne tyhle zbohatlíci, co se vůbec neumějí chovat, sláma jim čouhá z bot, ale hlavně že mají drahý hadry, auto, krásnou kočku. Ale neboj, každý pozná, co je zač.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to s ním tedy neřešila, ono se špatně řeší to co se k člověku donese oklikou… a ještě by to mohlo být kontraproduktivní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud tě tak přímo neoslovuje… asi bych si z toho udělala srandu a svým známým to rozkecala první, že mi Strýček Skrblík říká Douchová. Jak to jinak v práci funguje? Jestli s tebou vychází dobře, asi bych to nějak neřešila, ale jestli jsi tam poslední hadr, tak je to možná čas se poohlédnout po nové práci. A jestli tě tak přímo oslovuje, zkusila bych se poradit s právníkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Víš co? Douchová se mi zdála jako celkem čestná ženská, takže si z toho vyber tohle. ![]()
Každopádně kdokoliv, kdo hodnotí lidi podle peněz, je dle mého člověk hloupý a svým způsobem ubohý. ![]()
Mysli si něco o hlupácích a hoď to za hlavu, pokud je to jen tohle, fakt bych to nechala být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to lehce otočila ve srandu, ale aby věděl, že to víš
třeba Tě o něco požádá a tak bych řekla " jasný, Douchová, to zařídí (přinese, podá, udělá…)" Bude vědět, že to víš a bude peklo pro něj jestli Tě to uráží či co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych to zatím nechala plavat. Přímo ti nic takového neřekl, takže to máš z doslechu a myslím, že by to mohlo mezi vámi udělat paseku
. Byla bych dost obezřetná, aby se to neobrátilo vyloženě proti tobě. Hlavní je, pokud se k tobě chová při osobním jednání korektně.
- Citovat
- Upravit
Já bych si to schovala do zásoby a kdyby měl někdy nějakou narážku, tak bych já udělala na to, jak dopadnul Abrhám ve filmu
Třeba by mu to trochu zavřelo zobák. Já bych to jinak neřešila, zaprvý já vím, co jsem a nepotřebuju se rozčilovat, že mě někdo vidí jinak, zadruhé bych nechtěla prozradit svoje zdroje, protože by to mohlo mít negatovní dopad na lidi, o kterých ví, že se s nimi bavím.
Zkrátka takovýhle ješitové jsou, mají prachy, tak si myslí, kdovíví co, jak sežrali Šalamounovo lejno. Pokud máš svou práci ráda a jinak je tam fajn atmosféra, tak bych nekazila nějakým školáckým žalováním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nebuď Douchová. Kup si boty na podpatku, nalakuj si nehty klidně doma sama a až se ti v práci něco povede, tak požádej o zvýšení platu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Požádej o zvýšený platu hned
Že bys nerada chodila do práce jak Douchová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se vyfikni.
Zvladnes to za par supu, ted jsou vsude vyprodeje. Vlasy si pekne vyfoukej, rasenku, make-up. Kabelku koupis u „čongů“…
Jako nema smysl se tim trapit, proste s tim neco udelej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„Jo, vypadá jako Vrána, ale je to Králík!“
Kašlat na něj, takových blbců je… ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, jsem vytočená a uražená. Bezděky jsem se dozvěděla, že o mě můj šéf mluví jako o Douchové (Vrchní, prchni). Napřed něco o sobě. Jsem normální ženská, myslím si, že spíše hezká, štíhá a rozhodně nikomu nelezu do zadku. V práci udělám, co se po mě chce a je pravda, že možná i něco více. Mám super manžela a dvě děti. Co nemám, je dostatek financí, což si myslím, že je jádro pudla. Rozhodně nemám každý týden nový účes a kabelku, nechodím na kosmetiku ani na nehty, oblékám se tak nějak normálně a obědy si nosím z domova. Šéf je velký podnikatel, má prachů jako šlupek, každý měsíc jinou milenku, je popáté ženatý s naprosto „dokonalou“ Bárbínou. A teď mi řekněte, mám to hodit za hlavu a myslet si svý, nebo si to schovat do zálohy, nebo to na něj zrovna vybalit? On jinak není zas tak špatný, ale vadí mi třeba, jak se vyjadřuje o nemajetných lidech - socky a vůbec, tyhle věci obecně mě fakt štvou. Vím, že ho nepředělám, že každý je nějaký, ale taky nechci, aby se mnou takhle zametal…