Nazývá mě Douchová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.6.12 13:50

Nazývá mě Douchová

Holky, jsem vytočená a uražená. Bezděky jsem se dozvěděla, že o mě můj šéf mluví jako o Douchové (Vrchní, prchni). Napřed něco o sobě. Jsem normální ženská, myslím si, že spíše hezká, štíhá a rozhodně nikomu nelezu do zadku. V práci udělám, co se po mě chce a je pravda, že možná i něco více. Mám super manžela a dvě děti. Co nemám, je dostatek financí, což si myslím, že je jádro pudla. Rozhodně nemám každý týden nový účes a kabelku, nechodím na kosmetiku ani na nehty, oblékám se tak nějak normálně a obědy si nosím z domova. Šéf je velký podnikatel, má prachů jako šlupek, každý měsíc jinou milenku, je popáté ženatý s naprosto „dokonalou“ Bárbínou. A teď mi řekněte, mám to hodit za hlavu a myslet si svý, nebo si to schovat do zálohy, nebo to na něj zrovna vybalit? On jinak není zas tak špatný, ale vadí mi třeba, jak se vyjadřuje o nemajetných lidech - socky a vůbec, tyhle věci obecně mě fakt štvou. Vím, že ho nepředělám, že každý je nějaký, ale taky nechci, aby se mnou takhle zametal…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
25.6.12 13:52

Normálně jdi za ním do kanceláře a řekni mu, že ses dozvěděla že o tobě takhle mluví a že bys byla ráda, kdyby pokud mu něco vadí to řešil výhradně s tebou, přímo a čestně a nevyjadřoval své antipatie k tobě takovým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.6.12 13:54
@Lynette píše:
Normálně jdi za ním do kanceláře a řekni mu, že ses dozvěděla že o tobě takhle mluví a že bys byla ráda, kdyby pokud mu něco vadí to řešil výhradně s tebou, přímo a čestně a nevyjadřoval své antipatie k tobě takovým způsobem.

udelala bych to same. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4247
25.6.12 13:54

A co s tim chces delat? Pujdes mu vynadat? :nevim: Nic se tim nevyresi, vybodni se na to.. Nas sef se taky jednou v podnapilem stavu vyjadril o zamestnancich dost nevybirave. Vsichni jsme si o nem pomysleli, ze je to namyslenej kreten a to je tak vsechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
25.6.12 13:55

Já bych to hodila za hlavu a myslela si svoje. Svým chováním přesně dokazuje, co je zač, tyhle typy úplně nesnáším. Podle mého názoru je úspěšný ten, kdo to o sobě nikde nerozhlašuje, chová se pokorně a slušně a ne tyhle zbohatlíci, co se vůbec neumějí chovat, sláma jim čouhá z bot, ale hlavně že mají drahý hadry, auto, krásnou kočku. Ale neboj, každý pozná, co je zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
25.6.12 13:57

Já bych to s ním tedy neřešila, ono se špatně řeší to co se k člověku donese oklikou… a ještě by to mohlo být kontraproduktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
25.6.12 13:57

Pokud tě tak přímo neoslovuje… asi bych si z toho udělala srandu a svým známým to rozkecala první, že mi Strýček Skrblík říká Douchová. Jak to jinak v práci funguje? Jestli s tebou vychází dobře, asi bych to nějak neřešila, ale jestli jsi tam poslední hadr, tak je to možná čas se poohlédnout po nové práci. A jestli tě tak přímo oslovuje, zkusila bych se poradit s právníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
25.6.12 13:58

Víš co? Douchová se mi zdála jako celkem čestná ženská, takže si z toho vyber tohle. ;-)

Každopádně kdokoliv, kdo hodnotí lidi podle peněz, je dle mého člověk hloupý a svým způsobem ubohý. :nevim:

Mysli si něco o hlupácích a hoď to za hlavu, pokud je to jen tohle, fakt bych to nechala být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.6.12 14:00

Já bych to lehce otočila ve srandu, ale aby věděl, že to víš :-D třeba Tě o něco požádá a tak bych řekla " jasný, Douchová, to zařídí (přinese, podá, udělá…)" Bude vědět, že to víš a bude peklo pro něj jestli Tě to uráží či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.6.12 14:01

Asi bych to zatím nechala plavat. Přímo ti nic takového neřekl, takže to máš z doslechu a myslím, že by to mohlo mezi vámi udělat paseku :nevim:. Byla bych dost obezřetná, aby se to neobrátilo vyloženě proti tobě. Hlavní je, pokud se k tobě chová při osobním jednání korektně.

• Citovat
  • Upravit
31594
25.6.12 14:01

Já bych si to schovala do zásoby a kdyby měl někdy nějakou narážku, tak bych já udělala na to, jak dopadnul Abrhám ve filmu :mrgreen: Třeba by mu to trochu zavřelo zobák. Já bych to jinak neřešila, zaprvý já vím, co jsem a nepotřebuju se rozčilovat, že mě někdo vidí jinak, zadruhé bych nechtěla prozradit svoje zdroje, protože by to mohlo mít negatovní dopad na lidi, o kterých ví, že se s nimi bavím.
Zkrátka takovýhle ješitové jsou, mají prachy, tak si myslí, kdovíví co, jak sežrali Šalamounovo lejno. Pokud máš svou práci ráda a jinak je tam fajn atmosféra, tak bych nekazila nějakým školáckým žalováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
25.6.12 14:03

Tak nebuď Douchová. Kup si boty na podpatku, nalakuj si nehty klidně doma sama a až se ti v práci něco povede, tak požádej o zvýšení platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.6.12 14:07

Požádej o zvýšený platu hned :pankac: :pankac: :pankac: Že bys nerada chodila do práce jak Douchová :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.6.12 14:12

Tak se vyfikni.
Zvladnes to za par supu, ted jsou vsude vyprodeje. Vlasy si pekne vyfoukej, rasenku, make-up. Kabelku koupis u „čongů“…
Jako nema smysl se tim trapit, proste s tim neco udelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
25.6.12 14:13

„Jo, vypadá jako Vrána, ale je to Králík!“
Kašlat na něj, takových blbců je… :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie