Nebolestivý Hamilton

211
17.2.14 14:24

nebolestivy hamilton

Maminky, u prvního těhu mi byl udělán hamilton dopoledne, druhý den ve 3 ráno mě vzbudili bolesti a ve 3 odpol byla malá na světě, vůbec jsem to necítila, nekrvácela, nic. Dnes mi ho uďělali znovu, bylo to nepříjemné, ale dalo se to vydržet, po lehátku jsem opravdu nelezla a opět žádné krvácení, ani špinění. Tak mě napadá, nebyla to u prvního jen náhoda? Kdy můžu čekat že se to rozjede jestli to pomohlo? Jak poznám, že mi byl udělán dobře? Doktor mi nic nechtěl říct, asi to dělat nesmí. Rodila jsem před rokem a připadám si jako kdybych rodila poprvé :$

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
17.2.14 14:27

Mně vždy řekli, že ho udělají a nikdy mi nepomohl a taky mě nikdy nebolel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.2.14 14:31

Mně byl udělán odpoledne a druhý den dopoledne se malá narodila. Ale taky mi to nějak extra nebolelo. Téměř jako jiné vyšetření, možná o malinko horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.2.14 14:32

Jenže já nevím jestli u prvního pomohl nebo bych rodila i bez něj. Už bych to chtěla mít za sebou, takže bych ráda aby zabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.2.14 14:33

Dělali mi ho několikrát, nic nesnesitelného. Nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2413
17.2.14 14:35

Me ho delali 2×. Po obou jsem krvacela a bylo to neprijemne. Jeden byl v utery a druhy ve ctvrtek. Malej se narodil v sobotu. Pomuze to jen kdyz uz je porod opravdu na spadnuti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
17.2.14 14:36

Mně ho doktorka v prvním těhotenství udělala v 38+3, bylo to v poradně dopoledne, už cestou domů jsem se cítila divně, odpoledne mě trochu začalo bolet břicho, večer mírné kontrakce, v noci už to bylo horší, ve dvě ráno jsem jela do porodky a v šest ráno se dcera narodila. Myslím, že to určitě spustil ten Hamilton. A taky mi k tomu dr. nechtěla nic říct, podle mě to dělá „na tajňačku“. Jinak já jsem po něm teda trochu špinila a večer mi pak odešla hlenová zátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235

Ahoj delali, pote ihned zavedli tabletu na vyvolani, po 5 dnech a dalsich 4 tabletach bez uspechu, ale nebyla jsem absolutne pripravena, je ale pravda, ze po hamiltnovi mi odelsa hlenova zatka, drzim palce :kytka:

Příspěvek upraven 17.02.14 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

Mě Hamilton nwbolel - nicméně byl hodně nepříjemný. Nešpinila jsem. Nepomohl :lol:
To ti asi nepovíme, jestli ti poprvé pomohl nebo nepomohl ;) Uvidíš - ale je mi jasný, že tohle slyšet nechceě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.2.14 14:38

A nevíte co znamená v průkazce SF a CS? Mám blbého doktora, a tak by mě zajímalo, jak na tom vlastně jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
17.2.14 14:39
@tomapeta píše:
A nevíte co znamená v průkazce SF a CS? Mám blbého doktora, a tak by mě zajímalo, jak na tom vlastně jsem

CS je stav delozniho hrdla ale SF neporadim :nevim: ja sla na sal s CS 1, asi proto bez uspechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.2.14 14:42

Jsem hrozná vůbec se porodu nebojím, ale uz to chci mít za sebou a být doma i s prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
17.2.14 14:44

Já mám cs 1 už od začátku, ale cs 3 už skoro měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

@tomapeta v jakém jsi týdnu? Já rodila vyvolávaně 41+6 (dle nejpřesnějšího 42+4) takže vím co je to být nedočkavá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235

SF: z jine diskuze „je to měření od spony k okraji dělohy (spona – fundus)“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie