Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dva roky je za mě zvládnutelný věkový rozdíl. Plno maminek si to takto schválně plánuje.
@Nicole 1234 píše:
Dva roky je za mě zvládnutelný věkový rozdíl. Plno maminek si to takto schválně plánuje.
Takže bys nechala? Já vím že by aspoň rostli spolu a rozuměli si
Mně by zajímalo, jak se takový kondom roztrhne. Myslím to jako vážně, žádné rýpání. Nedokážu si to představit, pokud člověk nemaže indulonou nebo něčím takovým.
Jinak dítě bych si nechala, když už ho čekáš. Mám planovaně rozdíl dvou dětí 22 měsíců a na pohodu.
@Anonymní píše:
Takže bys nechala? Já vím že by aspoň rostli spolu a rozuměli si
Nevim jaké máte podmínky (finance, bydlení, hladinami), ale my třeba plánujeme věkový rozdíl +- 2 roky. Takže já bych určitě nechala.
Nechala úplně v klidu. Dva roky není tak malý věkový rozdíl, asi bych váhala kdybych otěhotněla třeba hned po šestinedělí, ale takhle je to skoro ideální odstup.
@Lil Kitkatt píše:
Mně by zajímalo, jak se takový kondom roztrhne. Myslím to jako vážně, žádné rýpání. Nedokážu si to představit, pokud člověk nemaže indulonou nebo něčím takovým.
Jinak dítě bych si nechala, když už ho čekáš. Mám planovaně rozdíl dvou dětí 22 měsíců a na pohodu.
Nám se to dvakrát stalo. Noc zvláštního jsme s ním nedělali. Nastesti jsme si toho vždy všimli.
Otázka taky je, jestli jste druhé dítě vůbec někdy chtěli mit.
Normálně se roztrhl taky nevíme nikdy se to nestalo 😀 ale stalo se hned na poprvé mimco nejspíš si ho ponecháme ale chtěla sem rady co by jste dělali vy ☺️️
@Anonymní píše:
Ahoj holky poraďte mi mám syna 17m a zjistila jsem že sem 7+3tt. Nevím jestli si ponechat než by se narodilo mimo malému by byli čerstvé 2 roky 😔 vůbec nevím jestli si to nechat manžel říká že ano ale jemu se to lehce řekne když pracuje pořád a většinu času s nimi budu já přišli to teda nečekaně nejsem statsna že jsem těhotná 😔
Roztrhl se kondom
Anonyyym
Jestli můžete ve všech směrech, tak nechat. Později bys mimčo třeba chtěla? Takže za mě určitě nechat. Miminko je dar
Joo a gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
Druhé dítě sme chtěli ale až by bylo malýmu tak 5let
Tak ho budeš mít teď
![]()
Ano máme vše co potřebujeme peníze pro dítě vše barák vše máme akorát jsme to neplánovali takhle brzo
Máme první dvě děti od sebe 22 měsíců, plánovaně a byla to pohoda. Mnohem větší, než když další dítě přibylo 3 roky od druhého. 2 roky jsou pro mě ideální rozdíl. A teda pokud dítě nechceš, melas běžet pro postinor, tvoje blbost. Od toho ty pilulky přece jsou. Když se stane nehoda, aby to člověk ještě zachránil. Ne čekat, co bude, neřešit nic a pak jít na potrat..
@Anonymní píše:
Ano máme vše co potřebujeme peníze pro dítě vše barák vše máme akorát jsme to neplánovali takhle brzo
tak pokud jste takhle zajištěný, tak bych si ho určitě nechala.
Dát ho pryč jen proto, že jsi si to plánovala jinak, je nesmysl. Buď ráda, že se zadařilo, aniž by jste se museli snažit. My jsme se začali snažit, když bylo malé 1,5roku. No miminko se nám narodilo až když bylo dceři 6 let
.Byla to dlouhá a trnitá cesta.
Ahoj holky poraďte mi mám syna 17m a zjistila jsem že sem 7+3tt. Nevím jestli si ponechat než by se narodilo mimo malému by byli čerstvé 2 roky 😔 vůbec nevím jestli si to nechat manžel říká že ano ale jemu se to lehce řekne když pracuje pořád a většinu času s nimi budu já přišli to teda nečekaně nejsem statsna že jsem těhotná 😔
Roztrhl se kondom
Anonyyym