Necháváte visačky na oblečení?

7569
19.9.12 12:30

Necháváte visačky na oblečení ?

Dneska jsem na MMB našla inzerát, že paní prodává bundu po synovi, kterou měl párkrát na sobě.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Na fotografii jsem si všimla, že je tam ještě papírová visačka, což může znamenat dvě věci :

• paní ji namontovala zpátky NEBO
  • syn chodil i s papírovou visačkou

Děláte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Chocolate
19.9.12 12:32

Neumím si představit sebe ani dceru, jak chodí s visačkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Příjde mi to spíš, jako že paní počítá s tím, že bude oblečení prodávat a nechává si visačky, aby její zákazníci měli k oblečení co nejvíce informací. Složení, jak prát, atd.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
19.9.12 12:32

Nosit bundu nebo cokoliv jinýho s papírovýma visačkama si snad ani neumím představit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
360
19.9.12 12:35

Nedovedu si představit, že ji tak i pere :-) A nevyfotila ji jako novou když ji koupila? :think: Bych se pak bála jak vypadá asi teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.9.12 12:35

To namontovala zpatky..asi schovava :-) a nebo je jeste dalsi moznost..vyfotila si ji novou kdyz ji koupila aby mela potom az bude prodavat hezci fotku..uz i takovy sikulky sem na mmb zazila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
19.9.12 12:37

Nebo je kradená :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
19.9.12 12:38

Hodně mamin si oblečení vyfotí ještě nové, moc to nechápu, ale setkala jsem se s tím už vícekrát. Takže tipuji spíš případ foceno hned po nákupu, nedovedu si představit, že někdo chodí s visačkou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
19.9.12 12:38

Třeba tu bundu fotila, když ji koupila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.9.12 12:41

Nemyslela treba jen ze to zkousel…treba ji fakt nechala, pac si nebyla jista, jestli si ji fakt necha.

ja to tak nekdy delam, ale spis nadoma, hlavne u veci co objednavam z netu, a pripadne bych vratila. Ven s tim ale nejdu, jen chodim po byte a zkoumam, jeslti to tak sedi. Nebo vlastne i obleceni jde vratit.

mozna jednou jsem s tim sla i ven, nebyla jsem si jista, jestli to je fakt ono, ale vedela jsem ze jdu na skok. Vetsinou jsem si to ale nechala a uskubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
19.9.12 12:42

Pravda je, že nevypadá „používaně“ tak asi vyfotila hned po koupi.

• Citovat
  • Upravit
9989
19.9.12 12:42

Zrovna jsem manželovi vyprala tričko s visačkou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
19.9.12 12:43

Treba pani pocitala s tim, ze ji jednou proda a vyfotila ji novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
19.9.12 12:48
@suik píše:
Nemyslela treba jen ze to zkousel…treba ji fakt nechala, pac si nebyla jista, jestli si ji fakt necha.

ja to tak nekdy delam, ale spis nadoma, hlavne u veci co objednavam z netu, a pripadne bych vratila. Ven s tim ale nejdu, jen chodim po byte a zkoumam, jeslti to tak sedi. Nebo vlastne i obleceni jde vratit.

mozna jednou jsem s tim sla i ven, nebyla jsem si jista, jestli to je fakt ono, ale vedela jsem ze jdu na skok. Vetsinou jsem si to ale nechala a uskubla.

Taky to dělávám :D Myslím, že kluk to jen párkrát zkoušel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
19.9.12 12:48
@Almira-Alm píše:
Zrovna jsem manželovi vyprala tričko s visačkou :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
zichisek
19.9.12 12:50

No, mě napadlo, jestli si paní nenechala visačku a když chtěla bundu prodat, tak ji tam nepřidělala zpátky. Jako info pro kupce, jak prát a tak…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat