Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám dotaz.
Chceme se přestěhovat do jiného bytu, jenže majitel se nějak vyhýbá nájemní smlouvě, že mi ji dá až za měsíc. Nevím důvod, pořád to nějak okecává, nevím čeho se bojí? ![]()
Nesetkali jste se s tímto někdo, popřípadě co jste udělali? Byt se líbí, i když tam je pár závad.
Smlouvu dat při placení a předání bytu, ne? Tak mu taky řekni, že mu peníze dáš až za měsíc..
Nestěhujte se a hlavně neplaťte před tím, než vám dá smlouvu. Respektive bych doporučovala hledat jinde.
Možná vám smlouvu dát nechce a doufám že si po měsíci nevzpomenete. Každopádně bez smlouvy bych mu nedala ani korunu.
@Samantha25 píše:
Ahoj, mám dotaz.
Chceme se přestěhovat do jiného bytu, jenže majitel se nějak vyhýbá nájemní smlouvě, že mi ji dá až za měsíc. Nevím důvod, pořád to nějak okecává, nevím čeho se bojí?
Nesetkali jste se s tímto někdo, popřípadě co jste udělali? Byt se líbí, i když tam je pár závad.
Našel bych si serióznějšího pronajímatele.
@Samantha25 píše:
Ahoj, mám dotaz.
Chceme se přestěhovat do jiného bytu, jenže majitel se nějak vyhýbá nájemní smlouvě, že mi ji dá až za měsíc. Nevím důvod, pořád to nějak okecává, nevím čeho se bojí?
A doplním: Jak ty mi, tak já ti. Našel bych si serióznějšího pronajímatele a tomuto bych to oznámil až za měsíc.