nechce kočár má hysterii

146
6.11.08 18:12

nechce kočár má hysterii

já už si fakt nevím rady.Jakmile dám Filípka do kočárku tak řve a ječí a dáví se a …prostě ho nenávidí je to možné?přitom celé léto tam hezky spinkal a lebedil si .mám ergo nosítko tak ho musím pořád tahat,ale už to je neůnosné mám křečák a ten mě při delší chůzi bolí ,tatínek ho taky nosí tak to není jen na mě.Přitom mám velmi pohodlný kočár mám dokonce kočáry dva.Jasně,že to zkouším pořád no nic nepomáhá a přitom doma se nenosí hezky si hraje.Starší Barču jsem šátkovala a byla v kočáru v rámci možností-nespala,ale alespoń neřvala.já už nevím co zima klepe na dveře a nosit se mi furt fakt nechce.nemáte to někdo podobné? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1209
6.11.08 18:24

Ahoj, moc Ti neporadim, jen se podělím o zkušenost. Když jsem naší slečně teď na podzim na:,–(ila čepici a rukavice a dala ji do fusaku, tak taky hučela, že si nemůže kopat nohama a hrát s hračkama. Za pár dnů si zvykla a dokonce začala zase v kočárku spát. 8) Nevím, co máte za kočárek, ale uřčitě je dobré aby z něj viděl ven.

Držím palce, aby ho to přešlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
6.11.08 18:39

máme kočár Jané slalom a druhý golfáč Lolu.jané je fakt pohodlný a vidí ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.11.08 20:10

Tak tohle známe. Náš Martínek, když byl menší, tak měl v kočárku období, že když zrovna nespal, tak se vztekal. Takže jsem vozila v kočáru vak a když se malej začal vztekat, tak šel do vaku a já vezla prázdný kočár. Ve vaku byl klid. Zlomilo se to, když začal sedět, což začal naštěstí brzy. Teď ho to v kočáru celkem baví.
Kamarádce se chlapeček vztekal, když byl natočen, tak, že neviděl na maminku a oni pořád přemýšleli, co se děje a nakonec ho zkusili otočit a malej byl najednou spokojený.
Příčin může být určitě víc, ale asi to chce zkoušet a zkoušet a doufat, že je to jen chvilkový rozmar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
6.11.08 21:08

Je to normální já vždycky ženu na nákup 20 min.tam zvládne,ale víc neeee!!!Ře,kroutí se a zkoušela jsem nechat vyřvat,ale vydržel to i hodinu :roll: neboj nejsi v tom sama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
7.11.08 06:19

Já myslím, že to je věkem. Ondra měl taky někdy kolem 8-9 měsíců krizi a teď je v pohodě.

Sedí už pevně sám? Ondra odmítal být v kočáru opřený a sedět bez opory ho unavovalo, tak se vztekal.

Nenudí se? Ondru v kočáru ulice bez lidí a aut nudí a musíme si pomáhat jídlem (křupkami, rohlíkem, hruškou). Když je protivný, jedeme buď co nejrychleji do lesa nebo koukat na auta :roll:.

Ať je líp a kočár se u vás zase chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.11.08 10:04

Ahoj,
jojo mám to podobně :? malá vydrží v klidu v kočárku max. 30 minut teda pokud není unavená a neusne. Když jdem ven a je vyspaná tak fakt max. 30 minut a pak řve a nepomůže nic jen vyndat a nosit :roll: :wink: ale ona není kočárková od narození :( taky mám dva kočárky a střídám je jako aby měla aspoň nějakou změnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.11.08 10:08

jo a malá už normálně sedí takže ven vidí krásně a stejně to zabírá jen chvilku a taky musíme jezdit kolem cest les a jiné klidné místa ji nebaví vůbec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
7.11.08 10:55

no alespoň nejsem sama.malý už taky sedí a vidí ven o nudě to taky není protože to vše začíná když vytahnu kočár a hodlám ho do něj po:,–(it.Myslíte ,že ho nemám prodávat ?(kočár)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.11.08 13:51

Dceru jsem výhradně nosila do roka (v šátku). Jinak to nešlo, cca od 3 měsíců, jak se položila do kočáru řvala, nepřestala, nepomáhalo NIC. Od roka to začalo být lepší. Stejně v kočáru moc být nechtěla. Od cca 18měsíců by se zas vozila, akorát že bude muset brzy předat kočík miminu, tak jsem zvědavá, jak bude snášet skate, protože teď je to „jeji kocárek“ . Holt, s dětmi je někdy jediná možnost - počkat a nějak přežít. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.11.08 21:10

Ahojda,
od 3. měsíce nepoužíváme kočárek vůbec ale jen šátek. když nechce tak nechce lámat to přes koleno nebudem, navíc mi šátek vyhovuje víc. třeba se prostě jenom bojí, cítí se nestabilně a nejistě… rozhodně bych NIKDY nenechala svojeho andílka řvát hodinu!!!!! navíc kvůli vymoženosti, která začala ve 20.stol v nabubřelých měšťáckých rodinách, kočárek má výhody, ale není to povinnost a žádný mimi nemá přirozeně vrozený pudy nechat se vozit v „krabici“. časem to určitě přejde a křečáky zmizí, zatím bych mazala nohy a záda pokud je to potřeba, lepší než věčně uřvaný dítě, to nechává následky v psychice. :twisted: nezkoušela bych to každý den, ale tak týden mu kočárek ani neukazovat, pokud to jde a pak to znovu zkusit, podobně jsem vyzrála nad autosedačkou, týden jsem nikam nejela, ani na nákup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí